Zij aan zij magazine

Ontdek nu de zesde editie van ons Zij aan Zij magazine! Laat je opnieuw inspireren door de verhalen van onze cliënten en medewerkers. Ontdek hoe wij blijven bijdragen aan het verschil in het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Klaar voor een dosis inspiratie? Bekijk snel onze nieuwste editie!

Lees nu de vijfde editie van ons SOVAK-magazine! Dit magazine is bedoeld voor cliënten, verwanten, medewerkers en vrijwilligers. Verhalen zijn hier niet alleen verteld voor, maar ook door cliënten, ouders, collega's en vrijwilligers. We geloven sterk in het delen van jouw verhaal en anderen inspireren, omdat we dit als een belangrijk aspect beschouwen.

Benieuwd naar het nieuwe magazine? Beijk dan snel de nieuwe editie. 

Daar is hij dan: alweer de vierde editie van ons Zij aan Zij magazine! Lees inspirerende verhalen van onze cliënten, prachtige ervaringen van onze medewerkers en laat je verrassen. Ontdek hoe wij samen het verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking.

De derde editie van ons SOVAKmagazine is afgelopen week uitgekomen. Het magazine is er voor cliënten, verwanten, medewerkers en vrijwilligers. De inhoud maken we in co-creatie, samen dus. Verhalen verteld voor en door cliënten, ouders, collega’s, vrijwilligers, zij aan zij. Want jouw verhaal vertellen en anderen inspireren, dat vinden we belangrijk.

Benieuwd hoe het SOVAKmagazine eruit ziet? Bekijk dan snel het derde exemplaar. 

Daar is hij dan! Het tweede SOVAKmagazine is gelanceerd. Een magazine boordevol mooie verhalen van en over onze medewerkers, vrijwilligers, verwanten en cliënten. Vanaf nu zullen we het SOVAKmagazine een aantal keer per jaar uitbrengen om jullie te inspireren en ons verhaal met jullie te delen. Nieuwsgierig? Bekijk snel het tweede exemplaar. 

Trots! Het eerste SOVAKmagazine is gelanceerd. Een magazine boordevol mooie verhalen van en over onze medewerkers, vrijwilligers, verwanten en cliënten. Vanaf nu zullen we het SOVAKmagazine een aantal keer per jaar uitbrengen om jullie te inspireren en ons verhaal met jullie te delen. Nieuwsgierig? Bekijk snel het eerste exemplaar. 

Bel met ons: 088 35 20 100