AVG-arts

Onze artsen geven advies over jouw gezondheid

AVG-arts

Ben je ziek? Heb je een gezondheidsklacht die te maken heeft met je beperking? Dan kun je terecht bij de AVG-arts van SOVAK. Ook als je meerdere klachten of problemen hebt. Zij kijkt wat er aan de hand is en wat er aan je klacht te doen is. De arts geeft je adviezen over je gezondheid. Of zij schakelt de hulp in van andere specialisten. Als het nodig is, kan de arts medicijnen voorschrijven.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Wat kan de AVG-arts voor jou doen?

De arts maakt een afspraak met jou. Tijdens het gesprek luistert de arts naar je klachten. Samen met jou bespreekt ze wat de beste vorm van hulp en ondersteuning kan zijn. Als het nodig is, volgt er een tweede afspraak. Om te bekijken of het beter met je gaat.

Medische zorg

SOVAK biedt medische zorg. We hebben niet alleen een AVG-arts, maar ook verpleegkundigen en een praktijkassistente. We werken ook samen met huisartsen. Jouw gezondheid is onze zorg.

Hoe maak je een afspraak?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Woon je bij SOVAK of krijg je zorg of behandeling van ons? Dan kun je je vraag bespreken met je persoonlijk begeleider of behandelaar. Ben je nog niet bekend met SOVAK? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.