Behandelaanbod

Jij wilt fijn leven. Kun je daar hulp of tips bij gebruiken? Dan ondersteunen de specialisten van SOVAK je graag. Zodat jij het beste uit je dag kunt halen.

  • Behandeling op de woning of in ons behandelcentrum

  • Alle specialisten onder
    één dak

  • Bijzondere
    therapieën

  • Behandelcentrum
    met zwembad

Wat kan SOVAK jou bieden?

SOVAK heeft een team van therapeuten, gedragsdeskundigen en andere specialisten. Ze hebben één doel: jouw leven gemakkelijker of fijner maken. Samen met jou zoeken ze oplossingen voor problemen van alledag. Wil je weten wat ze doen en hoe? Kijk dan snel verder. 

SOVAK maakt ook gebruik van bijzondere therapieën, zoals EMDR en Shantala. Je leest er alles over op deze website.

De beste behandeling voor jou

SOVAK vindt het belangrijk dat jij altijd kunt rekenen op de beste behandeling. Daarom hebben onze specialisten veel ervaring met mensen met een verstandelijke beperking. Ze volgen regelmatig opleidingen, zodat zij de beste zijn in hun vak.

Binnen SOVAK werken alle behandelaars samen. Jij staat daarbij centraal. We werken ook samen met specialisten buiten onze organisatie. En met het CCE, het Centrum Consultatie en Expertise.

Heb je behandeling nodig? Zo gaat dat!

We vinden het belangrijk dat we jou leren kennen. En dat we weten wat je situatie en je wensen zijn. Want iedereen is anders. Misschien woon je al bij SOVAK en heb je tijdelijk behandeling nodig. Of misschien ga je binnenkort verhuizen naar een van onze woningen. Dan kan het nodig zijn om aanpassingen in je woning te doen voordat je verhuist.

Hierover praten we met jou. De afspraken die we maken zetten we in je plan. We bespreken wat je zelf doet en wat de behandelaars doen. Maar ook waar je familie bij helpt. Daarna gaan we samen aan de slag.

Hoe maak je een afspraak?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Woon je bij SOVAK of krijg je zorg of behandeling van ons? Dan kun je je vraag bespreken met je persoonlijk begeleider of behandelaar. Ben je nog niet bekend met SOVAK? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.