Diëtist

Diëtist

Het kan zijn dat je problemen hebt met eten en drinken. Bijvoorbeeld omdat kauwen en slikken niet zo goed gaat. Of omdat het moeilijk is om keuzes te maken. Want weet jij hoeveel je mag eten? En welk eten en drinken goed voor je gezondheid is? Een diëtist kan je hierover adviseren en begeleiden. Zo zit je lekker in je vel.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Wat kan de diëtiste voor jou doen?

Onze diëtist kan je adviseren over het samenstellen van een gezonde maaltijd. Of tips geven voor een gezond tussendoortje. Daarbij kijkt ze altijd naar jouw leefsituatie. Want elk mens en elk lichaam is anders. De diëtist kan ook adviezen geven aan koks of woningen van SOVAK.

Een goed leven in actie

De verhalen van onze cliënten

Dankzij de diëtist eet ik vaker fruit tussendoor. Ik voel me nu fitter.

“Ik wist niet goed wat gezonde tussendoortjes waren. Dus pakte ik vaak een koekje of dropjes. Van al die suikers werd ik moe. Dankzij de diëtist eet ik vaker fruit tussendoor. Ik voel me nu fitter.”

Hoe maak je een afspraak?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Woon je bij SOVAK of krijg je zorg of behandeling van ons? Dan kun je je vraag bespreken met je persoonlijk begeleider of behandelaar. Ben je nog niet bekend met SOVAK? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.