Logopedie

Communiceren en eten en drinken zijn heel belangrijk. Maar soms gaat het niet zo goed. Dan kan de logopedist je helpen.

Logopedisten

Is het voor jou lastig om te praten of om duidelijk te maken wat je wilt? Of hoor je niet goed? Dan kan een logopedist jou ondersteunen. Ze helpt je om beter te communiceren met de mensen om je heen. Ook als je problemen hebt met slikken kan de logopedist helpen. Zo wordt je dag een stuk aangenamer.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Wat kan de logopedist voor jou doen?

Voordat je met de therapie begint, heeft de logopedist een gesprek met jou. Zij kijkt dan naar je klachten. Ze doet onderzoek, legt uit wat mogelijk is en maakt een plan. De logopedist geeft adviezen die je elke dag kunt toepassen en jullie doen oefeningen. Een behandeling duurt gemiddeld een half uur.

Een goed leven in actie

De verhalen van onze cliënten

Mensen snappen nu sneller wat ik bedoel

“Ik kan niet heel duidelijk praten. Maar dankzij de adviezen en oefeningen van de logopediste gaat het beter. Mensen snappen nu sneller wat ik bedoel. Daardoor voel ik me minder onzeker.”

Hoe maak je een afspraak?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Woon je bij SOVAK of krijg je zorg of behandeling van ons? Dan kun je je vraag bespreken met je persoonlijk begeleider of behandelaar. Ben je nog niet bekend met SOVAK? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.