Bewegingsagogie

Wat kan bewegingsagoog voor jou doen?

Bewegingsagogen

Wist je dat je door sporten en bewegen meer zelfvertrouwen krijgt? Dat je je prettiger voelt en meer energie hebt? Sporten en bewegen is goed voor je lichaam en voor je geest. Toch kan het lastig zijn om zelf aan de slag te gaan. Dan kan de bewegingsagoog jou helpen.

Een bewegingsagoog ontwikkelt sport- en bewegingsactiviteiten. Zoals sport, spel, zwemmen en fietsen. Daarmee helpt de bewegingsagoog je om actiever en sportiever te leven en te bewegen. Dat is niet alleen goed voor je lichaam. Je voelt je daardoor ook fijner.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Wat kan de bewegingsagoog voor jou doen?

De bewegingsagoog kan met jou alleen werken. Dan gaat ze bijvoorbeeld met jou oefeningen doen. Of een stukje lopen of zwemmen. Maar de bewegingsagoog werkt ook met groepen. Dan doe je activiteiten samen met andere mensen.

Wat voor jou het meest geschikt is, bespreekt de bewegingsagoog samen met jou. De bewegingsagoog werkt ook samen met bijvoorbeeld de fysiotherapeut.

 

 

Een goed leven in actie

De verhalen van onze cliënten

Ik voel me fitter.

“Bewegen vond ik helemaal niet leuk. Ik ben nou eenmaal niet sportief. Maar dankzij de bewegingsagoog ga ik nu regelmatig een stukje lopen. Ik voel me daardoor fitter.”

Hoe maak je een afspraak?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Woon je bij SOVAK of krijg je zorg of behandeling van ons? Dan kun je je vraag bespreken met je persoonlijk begeleider of behandelaar. Ben je nog niet bekend met SOVAK? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.