Intensieve begeleiding aan de rand van Terheijden

Ganzenpad 4 in Terheijden

Faciliteiten Ganzenpad 4

 • Groepswoning

 • Activiteitencentrum dichtbij

 • Winkels in de buurt

 • 6 plaatsen

 • Leuk dagprogramma

Over de locatie

Ganzenpad 4 is vernieuwd! Sinds januari 2019 bieden we hier Extra Intensieve Begeleiding. Dat betekent dat we de hele dag in je buurt zijn om je te begeleiden. Dat is bijvoorbeeld fijn als je een roerige tijd achter de rug hebt. Op Ganzenpad 4 helpen wij je om weer vertrouwen in de ander te krijgen. Hier heb je een eigen slaap-/zitkamer met je eigen wc en badkamer. We bieden je een leuk dagprogramma met actieve en rustige activiteiten, zoals samen koken, wandelen, spelletjes etc. En er is een ruime tuin voorzien van schommels en een trampoline.
Hieronder vind je meer informatie. Natuurlijk mag je altijd contact opnemen als je eens wilt komen kijken!

Over de woning

De woning ligt in de wijk het Gruijtpark, aan de rand van Terheijden. In de buurt zijn verschillende activiteitencentra waar jij kunt doen wat jij leuk vindt. De winkels, cafés en restaurants in het dorp zijn op loopafstand. In het dorp is ook een openluchtzwembad. De bushalte, waar je de bus naar Breda kunt nemen, is vlakbij.

Wie wonen er

Op Ganzenpad 4 woon je samen met mannen en vrouwen tussen de 16 en 37 jaar. Overdag hebben we een leuk dagprogramma waarbij je allerlei activiteiten kunt doen, zoals zelf koken of boodschappen doen, werken bij Bax Hout of werken in de tuin. En met onze eigen bus gaan we er regelmatig op uit. Je kookt hier samen met anderen en bent veel in de gezamenlijke ruimte. Het is er gezellig! Als je rust nodig hebt, dan heb je je eigen kamer.

 

Hoe begeleiden we jou?

Als je niet lekker in je vel zit, heeft dat invloed op hoe je je voelt. Na een druk moment of inspanning heb je misschien wel even rust nodig. En soms voelt alles misschien als te veel. Op Ganzenpad 4 begeleiden we jou. We helpen je bij het vinden van balans. We helpen je om de grote wereld beter te begrijpen en je eigen grenzen te begrijpen. Zodat je weet wat je kunt en wat je wilt. Zodat je weet wat je kunt doen als iets moeilijk is. Zodat je vol vertrouwen een volgende stap zet. Ons streven is altijd samen 100%.

Interesse in deze woning?

 • Extra Intensieve Begeleiding voor jou
 • Een eigen zit-/slaapkamer met eigen sanitair
 • Hulp bij het leren begrijpen van jezelf en de wereld
 • We helpen je te werken aan je zelfvertrouwen en te luisteren naar je behoeftes.
 • Een gedoseerd dagprogramma tussen actieve en passieve momenten.
 • Een ruime tuin met veel mogelijkheden voor beweging en diverse activiteiten.
   

“Sinds Vaashna is verhuisd naar Ganzenpad 4 is er echt een stijgende lijn te zien. Ze is vaak vrolijk en voelt zich veilig. Ik ben daar zo blij mee,” zegt Aruna, schoonzus en wettelijk vertegenwoordiger van Vaashna.

Meer over wonen bij SOVAK

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten!