Activiteitencentrum Niervaartweg Klundert

Bij ons kun je creatief bezig zijn met allerlei activiteiten die bij jou passen

Info over AC Niervaartweg

Wil je graag creatief bezig zijn? Maak je liever badzout of zeep? Of wil je dingen maken voor de tuin? Het kan bij activiteitencentrum Niervaartweg. We hebben allerlei groepen die met andere materialen werken. Jij wilt werk of activiteiten doen die je leuk vindt. Maar je wilt je ook prettig voelen bij andere mensen in een groep. Bij activiteitencentrum Niervaart snappen we dit heel goed. Wij begeleiden jou op maat met wat je nodig hebt en zijn flexibel. We vinden het belangrijk dat je je fijn voelt. En dat je je, als je het te druk vindt, even kunt terugtrekken.

Ons gebouw is rustig en heeft vier groepen, een slaapkamer, een douche, individuele ruimten, een keuken en een kantine om samen te lunchen en koffie te drinken. We zijn een leuke club. Ieder jaar organiseren we een aantal activiteiten, zoals de carnavalsviering, kerstbrunch, kerst- en paasmarkt, barbecue en een gezellig uitstapje. Onze producten verkopen we. Iedereen is welkom om eens een kijkje te komen nemen. Zien we jou ook?

Algemene informatie

Contactgegevens:
Niervaartweg 1a
4791 BM Klundert
T: 088 - 35 20 394

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag in even weken gesloten

Een goed leven in actie

Verhalen van onze cliënten

“Alles is even leuk!”


Karin en Henriëtte zijn deze zomer creatief bezig in Activiteitencentrum Rietveld in Sleeuwijk. Normaal gesproken zijn ze in de keukengroep druk aan het koken en bakken, maar door corona zijn er even geen bezoekers en klanten die langskomen voor een kopje koffie. Maar ook in de creatieve deco-groep hebben ze het allebei goed naar hun zin!