Wie betaalt wat in 2024?

Bekijk de brochure op de website

De brochure Wie betaalt wat? voor 2024 is gereed. Hierin staat wat je rechten en financiële verplichtingen zijn als je cliënt bent bij SOVAK. Je kunt de brochure nu lezen op onze website (klik hier). Belangrijke dingen die veranderen in 2024:

Persoonsgebonden was (kleding) wordt niet meer verzorgd door medewerkers op de woning:

Op veel woningen verzorgen onze medewerkers de persoonsgebonden was voor de cliënten. Dit kost veel tijd en is geen zorgtaak van SOVAK. Gezien de schaarste aan medewerkers is de keuze gemaakt om hiermee te stoppen. De uren die hierdoor vrijkomen zetten we in voor het leveren van zorg en ondersteuning. Het wassen wordt overgenomen door Cleanlease Je kunt ook zelf wassen op de woongroep of familie/anderen dit laten doen. Klik hier voor de veelgestelde vragen over de was.

Kosten voor televisie kijken

In de gemeenschappelijk ruimtes van jouw woninglocatie zorgen wij ervoor dat je televisie kunt kijken. Heb je ook een standaard televisieabonnement in je studio of appartement? Dan ga je daar vanaf 1 juli 2024 voor betalen. Je krijgt hiervoor een rekening van Ziggo. Klik hier voor de veelgestelde vragen over tv en internet van Ziggo.

Heb je vragen? Neem dan contact op met je persoonlijk begeleider.

 

Heb je nog vragen?

Of wil je meer weten over onze zorg?

Bel met ons: 088 35 20 100