Studio's in het centrum van Breda

Sint Janstraat 16 in Breda

Faciliteiten Sint Janstraat 16

  • 11 plaatsen

  • Eigen studio

  • In het centrum

  • Sportmogelijkheden in de buurt

Over de locatie

De Sint Janstraat 16 in Breda is een woning met elf studio's. De woning is een oude pastorie en in 2007 helemaal verbouwd. De woning heeft een gezellige stadstuin die ligt aan een besloten hofje. Je hebt een eigen zit/slaapkamer met badkamer die je naar je eigen smaak kunt inrichten. Je deelt de woonkamer en keuken met je huisgenoten. 

Over de woning

De Sint Janstraat ligt midden in het centrum van Breda. Er zijn winkels, restaurants en cafés vlak in de buurt. Het theater en de bioscoop zijn op loopafstand en er zijn veel mogelijkheden om te sporten. Zoals een voetbalvereniging, een atletiekvereniging en sportscholen. Het centraal station en bushaltes zijn vlakbij.

Wie wonen er

Je woont samen met 11 mannen en vrouwen. Je gaat overdag naar je werk of activiteitencentrum. De jobcoach kan jou helpen met het vinden van werk dat jij leuk vindt en dat bij jou past.

 

Hoe begeleiden we jou?

Je wilt graag zelfstandig zijn, een leuke baan hebben, een eigen studio, een vriend of vriendin, uitgaan, zelf beslissen over je eigen leven. Maar soms zit het wel eens tegen. Je begeleider heeft gesprekken met je over wat ‘kan’ en wat je ‘wilt’, geeft je tips en leert je vaardigheden. En helpt je bij het plannen van dagelijkse activiteiten, zodat je zo zelfstandig mogelijk kunt leven en meedoen in de samenleving. We helpen je door stap voor stap te denken en te doen. We leren je om vol te houden, om met frisse moed opnieuw te beginnen als iets niet lukt. Je kunt meer dan je denkt. Wij geloven in jou!

Meer over wonen bij SOVAK

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten!