Geschakelde woning

Met ruime tuin in Sleeuwijk

Ridderpoort 20 in Sleeuwijk is een geschakelde woning met Ridderpoort 21 met een ruime omheinde tuin. Deze woning maakt deel uit van een groep wooneenheden. Woonkamer en badkamer worden gedeeld met medebewoners. De keuken wordt gedeeld met de geschakelde woning. Iedere cliënt heeft een eigen slaapkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk, gelijkvloers en heeft een plafondtilliftsysteem. Er is een wakkere nachtdienst en een slaapdienst aanwezig.

Faciliteiten:

  • Groepswoning

  • Slaapdienst

  • Eigen kamer

  • 9 plaatsen

  • Grote tuin

  • Rolstoel­toegankelijk

 

Over de woning

De woning ligt in een rustige woonwijk in het dorp Sleeuwijk. Het dorp is omgeven door veel groen en weilanden. Winkels, speelplaats, park, activiteitencentrum en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving.

Wie wonen er

De groepswoning biedt plaats aan negen cliënten. Deze volwassenen hebben een uiteenlopende mate van verstandelijke beperking, variërend van matig tot ernstig. Zij hebben mogelijk bijkomende lichamelijke beperkingen en doorgaans veel ondersteuning nodig bij hun persoonlijke verzorging. Enkele cliënten hebben bovendien behoefte aan duidelijkheid en voorspelbaarheid. Cliënten bezoeken overdag een activiteitencentrum.

 

Hoe begeleiden we jou?

Heb je een verstandelijke beperking? En heb je ook lichamelijke klachten of beperkingen? Dan kan het wel eens lastig zijn: je wilt graag alles nog zelf doen en van alles zelf beslissen, maar dat lukt niet altijd. Soms is het moeilijk om te begrijpen wat er om je heen gebeurt. Of om dingen te onthouden. En soms willen je benen niet doen wat jij wilt. Zo begeleiden we jou. Wij zijn in de buurt en kijken met je mee: wat je zelf kan doe je gewoon zelf, als het nodig is helpen wij. Op maat, precies zoals jij het fijn vindt. Het is jouw leven.

Kees verveelt zich nooit!

Kees woont op de Beatrijsweg in Klundert. Hij is 71 jaar en hij is met pensioen. Hij is gek op dieren. Hij zorgt goed voor zijn papagaai Koko en voor de kippen in de tuin. In het hertenparkje in de buurt gaat hij vaak de dieren voeren. 

Kees is geboren in Klundert. Hij tekent graag de mooie plekjes in Klundert na in zijn tekenboek. Als er iets verandert in Klundert, dan weet Kees dat meteen. Dat ziet hij allemaal tijdens zijn wandelingen.

Meer over wonen bij SOVAK

Bel met ons: 088 35 20 100