Geschakelde woning

In een rustige wijk van Sleeuwijk

Ridderpoort 19 in Sleeuwijk is een geschakelde woning met Ridderpoort 18. Aan de achterzijde is een tuin. Deze woning maakt deel uit van een groep wooneenheden. Woonkamer en badkamer worden gedeeld met medebewoners. De keuken wordt gedeeld met de geschakelde woning. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk. Er is een wakkere nachtdienst en een slaapdienst aanwezig.

Faciliteiten:

  • Groepswoning

  • Eigen kamer

  • Winkels in de buurt

  • Grote tuin

  • Groene omgeving

  • Rolstoel­toegankelijk

  • 8 plaatsen

  • Speelplaats in de buurt

  • Park in de buurt

 

Over de woning

De woning ligt in een rustige woonwijk in het dorp Sleeuwijk. Het dorp is omgeven door veel groen en weilanden. Winkels, speelplaats, park, activiteitencentrum en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving.

Wie wonen er

De groepswoning biedt plaats aan negen cliënten. Deze ouder wordende cliënten hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking en veel ondersteuning nodig bij hun persoonlijke verzorging. Cliënten bezoeken overdag een activiteitencentrum.

 

Hoe begeleiden we jou?

Heb je een ernstige verstandelijke beperking? Dan is het soms moeilijk om te begrijpen wat er in en om je heen gebeurt. En soms is het moeilijk om aan anderen duidelijk te maken wat je voelt. Het geeft je een veilig gevoel als er anderen in de buurt zijn. Zo begeleiden we jou. Wij zijn in de buurt, we zijn er voor jou. We kijken goed naar je en leren je goed kennen. Zo weten we precies wanneer het goed met je gaat en je gewoon lekker je eigen gang gaat. We zien het ook als het een keer wat minder gaat: dan helpen we je. We bieden een veilige en warme omgeving waarin jij jezelf kunt zijn.

Kees verveelt zich nooit!

Kees woont op de Beatrijsweg in Klundert. Hij is 71 jaar en hij is met pensioen. Hij is gek op dieren. Hij zorgt goed voor zijn papagaai Koko en voor de kippen in de tuin. In het hertenparkje in de buurt gaat hij vaak de dieren voeren. 

Kees is geboren in Klundert. Hij tekent graag de mooie plekjes in Klundert na in zijn tekenboek. Als er iets verandert in Klundert, dan weet Kees dat meteen. Dat ziet hij allemaal tijdens zijn wandelingen.

Meer over wonen bij SOVAK

Bel met ons: 088 35 20 100