Benedenverdieping

Vrijstaande woning in Zevenbergen

Lindonk 87 in Zevenbergen is de benedenverdieping van een vrijstaande woning met tuin. Je hebt een eigen slaapkamer. Die kun je naar je eigen smaak inrichten. De woonkamer heeft een open keuken. Je deelt de badkamer met je medebewoners. ’s Nachts is er een begeleider aanwezig.

Faciliteiten:

  • Groepswoning

  • Sportmogelijkheden in de buurt

  • 5 plaatsen

  • Eigen kamer

  • Grote tuin

  • OV op loopafstand

 

Over de woning

De woning ligt in een nieuwe woonwijk van Zevenbergen. In het dorp zijn winkels, een park, een sportschool en verschillende verenigingen waar je lekker kunt sporten. In de straat is een bushalte.

Wie wonen er

Je woont samen met vier mannen en vrouwen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en/of een vorm van autisme. Je gaat overdag naar een activiteitencentrum of naar je werk. De jobcoach kan jou helpen met het vinden van werk dat jij leuk vindt en dat bij jou past.

 

Hoe begeleiden we jou?

Je wilt graag zelfstandig zijn en zelf beslissen over je eigen leven. Maar soms vind je de wereld moeilijk te begrijpen. Je snapt niet wat andere mensen zeggen of waarom ze zo doen. Dan voel je je gespannen en misschien angstig. Er schiet van alles door je hoofd. Wat kun je dan het beste doen? Zo begeleiden we jou. Wij proberen naar de wereld te kijken zoals jij dat doet. We onderzoeken wat voor jou moeilijk te begrijpen is of wat je gespannen maakt. Samen met jou bedenken we wat je zelf kan doen om verder te komen. We bedenken goede afspraken en helpen je bij moeilijke gesprekken. Zo kom je stap-voor-stap waar je wilt zijn.

Events met beleving en plezier

Wat is er te doen bij jou in de buurt?

Kees verveelt zich nooit!

Kees woont op de Beatrijsweg in Klundert. Hij is 71 jaar en hij is met pensioen. Hij is gek op dieren. Hij zorgt goed voor zijn papagaai Koko en voor de kippen in de tuin. In het hertenparkje in de buurt gaat hij vaak de dieren voeren. 

Kees is geboren in Klundert. Hij tekent graag de mooie plekjes in Klundert na in zijn tekenboek. Als er iets verandert in Klundert, dan weet Kees dat meteen. Dat ziet hij allemaal tijdens zijn wandelingen.

Meer over wonen bij SOVAK

Bel met ons: 088 35 20 100