Geschakelde woning met tuin in Terheijden

Koningsveld 30 in Terheijden

Faciliteiten Koningsveld 30

  • Groepswoning

  • 6 plaatsen

Over de locatie

Koningsveld 30 in Terheijden is een geschakelde gelijkvloerse woning met een afgeschermde, speciaal voor ouderen aanlegde tuin. Woon- en badkamer worden gedeeld met medebewoners. Keuken en snoezelruimte worden gedeeld met Koningsveld 32. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk. ’s Nachts is er nachtaanwezigheid door middel van een akoestisch afluistersysteem en een wakkere nachtdienst.

Over de woning

De woning ligt in de verkeersluwe wijk het Gruytpark, aan de rand van Terheijden. Verschillende activiteitencentra bevinden zich in de directe omgeving. Ook het gespecialiseerde (para)medische behandelcentrum van SOVAK is op loopafstand. Het centrum heeft een binnenbad. In de omgeving is een (kinder)boerderij en openbaar vervoer. Winkels, horeca en een openluchtzwembad zijn beschikbaar in het dorp.

Wie wonen er

De groepswoning biedt plaats aan zes cliënten. Deze volwassenen en ouderen hebben behoefte aan intensieve zorg, veel rust, veiligheid en individuele aandacht. Daarnaast hebben zij gedeeltelijk of geheel ondersteuning nodig bij de mobiliteit. Cliënten krijgen overdag in de eigen woning activiteiten aangeboden of bezoeken (parttime) het nabijgelegen activiteitencentrum. Bij de meeste cliënten is sprake van functieverlies als gevolg van dementie, waardoor verpleegkundige zorg van groot belang is.

 

Hoe begeleiden we jou?

Ouder worden betekent dat er van alles verandert of kan gaan veranderen. Je kunt niet meer alles wat je vroeger kon, of minder snel. Zo begeleiden we jou. We hebben aandacht voor deze veranderingen in je leven en voor de gevolgen hiervan. We volgen jouw tempo en mogelijkheden. Als het nodig is passen we de zorg elke dag aan. We snappen dat je verdrietig kunt zijn om wat er niet meer is. Of dat je bang kunt zijn voor wat er nog komen gaat. Wij zijn er voor je.

Interesse in deze woning?

  • Gelijkvloerse, rolstoeltoegankelijke woning en tuin
  • Snoezelruimte
  • Begrip voor veranderingen in je leven
  • Leven in een tempo dat bij je past
  • (Para)medisch behandelcentrum met binnenbad op loopafstand
  • Activiteiten aan huis of in het activiteitencentrum om de hoek

Meer over wonen bij SOVAK

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten!