Faciliteiten Klompenmakerstraat 23B (boven)

  • Eigen studio

  • Rolstoel­toegankelijk

  • Nachtdienst

Over de locatie

Klompenmakerstraat 23B in Etten-Leur is een geschakelde woning met 14 studio's. De woning biedt een plek voor jongvolwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Iedere bewoner heeft een eigen studio met woon/slaapkamer, open keuken en eigen badkamer. Ook beschikken de studio's op de begane grond over een eigen terrasje met openslaande deur.

De grote binnentuin met diverse speel- en sporttoestellen wordt gedeeld met het activiteitencentrum Pottenbakkerstraat.

Over de woning

De woning ligt in een nieuwe wijk aan de rand van Etten-Leur. In het dorp zijn winkels, restaurants en cafés. Openbaar vervoer is op loopafstand.

Wie wonen er

De woning biedt plaats aan 14 bewoners. Deze (jong)volwassenen hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking en ondersteuning nodig bij hun persoonlijke verzorging. Daarnaast hebben ze behoefte aan een individuele benadering. De bewoners bezoeken overdag een activiteitencentrum. In verband met de veiligheid gaan voordeur en tuinhekken op slot.

Hoe begeleiden we jou?

Hoe begeleiden we jou?

Heb je een ernstige verstandelijke beperking? Dan is het soms moeilijk om te begrijpen wat er in en om je heen gebeurt. En soms is het moeilijk om aan anderen duidelijk te maken wat je voelt. Het geeft je een veilig gevoel als er anderen in de buurt zijn. Zo begeleiden we jou. Wij zijn in de buurt, we zijn er voor jou. Door klein te kijken leren we je goed kennen en weten we wat je zelf kan, hoe we dit in stand kunnen houden en hoe we nieuwe doelen te behalen. We bieden een veilige en warme omgeving waarin jij jezelf kunt zijn.

Interesse in deze woning?

  • Geschakelde, rolstoeltoegankelijke woning
  • Nachtzorg op de woning
  • We zien jou en geven jou een stem
  • Jezelf zijn in een veilige omgeving
  • Veel ruimte en een groene omgeving

Meer over wonen bij SOVAK

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten!