Geschakelde woning

In het dorp Etten-Leur

Klompenmakerstraat 23B (boven) in Etten-Leur is een geschakelde woning met 14 studio's. De woning biedt een plek voor jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Iedere bewoner heeft een eigen studio met woon/slaapkamer, open keuken en eigen badkamer. Ook beschikken de studio's op de begane grond over een eigen terrasje met openslaande deur. De grote binnentuin met diverse speel- en sporttoestellen wordt gedeeld met het activiteitencentrum Pottenbakkerstraat.

Faciliteiten:

  • Eigen studio

  • Rolstoel­toegankelijk

  • Nachtdienst

 

Over de woning

De woning ligt in een nieuwe wijk aan de rand van Etten-Leur. In het dorp zijn winkels, restaurants en cafés. Openbaar vervoer is op loopafstand.

Wie wonen er

De woning biedt plaats aan 14 bewoners. Deze (jong)volwassenen hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking en ondersteuning nodig bij hun persoonlijke verzorging. Daarnaast hebben ze behoefte aan een individuele benadering. De bewoners bezoeken overdag een activiteitencentrum. In verband met de veiligheid gaan voordeur en tuinhekken op slot.

 

Kees verveelt zich nooit!

Kees woont op de Beatrijsweg in Klundert. Hij is 71 jaar en hij is met pensioen. Hij is gek op dieren. Hij zorgt goed voor zijn papagaai Koko en voor de kippen in de tuin. In het hertenparkje in de buurt gaat hij vaak de dieren voeren. 

Kees is geboren in Klundert. Hij tekent graag de mooie plekjes in Klundert na in zijn tekenboek. Als er iets verandert in Klundert, dan weet Kees dat meteen. Dat ziet hij allemaal tijdens zijn wandelingen.

Meer over wonen bij SOVAK

Bel met ons: 088 35 20 100