Geschakelde woning

In het dorp Klundert

Gezellenpad 2 in Klundert is een geschakelde woning met een tuin. Je hebt een eigen slaapkamer die je naar je eigen smaak kunt inrichten. Je deelt de woonkamer, keuken en badkamer met je huisgenoten.

Faciliteiten:

  • Groepswoning

  • Activiteitencentrum dichtbij

  • Eigen kamer

  • Bosrijke omgeving

  • Winkels in de buurt

  • 6 plaatsen

  • Zwembad in de omgeving

Ontdek Gezellenpad 2 in Klundert in onze virtuele rondleiding!

Ben je benieuwd geworden naar deze geschakelde woning? Gezellenpad 2 is een woning met eigen slaapkamer, een gedeelde badkamer, keuken, tuin en een gezellige woonkamer. Neem een kijkje in onze virtuele rondleiding!

 

Over de woning

De woning ligt in het dorp. In de buurt is een activiteitencentrum waar jij kunt doen wat jij leuk vindt. Het centrum met winkels is vlakbij. Er zijn veel leuke ontspanningsmogelijkheden in de buurt zoals een manege, het bos, een hertenpark en een subtropisch zwemparadijs. Er is een bushalte, waar je de bus kunt nemen naar Roosendaal en Breda.

Wie wonen er

Je woont samen met vijf volwassenen. Je gaat overdag naar school, je werk of naar het activiteitencentrum. De jobcoach kan jou helpen met het vinden van werk dat jij leuk vindt en dat bij jou past.

 

Hoe begeleiden we jou?

Als je als kind of jongere bij SOVAK komt wonen heb je vaak veel vragen. Wat kun je? Hoe zit je in elkaar? Waar word je blij van en wat maakt je boos, bang of verdrietig? Houd je van buiten spelen of van bewegen? Wat eet je het liefst? Met wie wil je vrienden zijn? Je kunt ook vragen hebben over later, bijvoorbeeld over wat je wilt worden. Maar ook: wat doen mijn ouders en wat doet SOVAK? Zie ik mijn ouders nog? Mijn ouders blijven toch mijn ouders? Zo begeleiden we jou. Wij gaan samen met jou proberen al die vragen te beantwoorden. We helpen je om de grote wereld beter te begrijpen. We helpen je om je zelf te begrijpen. Zodat je weet wat je kunt en wat je wilt. Zodat je weet wat je kunt doen als iets moeilijk is. Zodat je vol vertrouwen een volgende stap zet.

Kees verveelt zich nooit!

Kees woont op de Beatrijsweg in Klundert. Hij is 71 jaar en hij is met pensioen. Hij is gek op dieren. Hij zorgt goed voor zijn papagaai Koko en voor de kippen in de tuin. In het hertenparkje in de buurt gaat hij vaak de dieren voeren. 

Kees is geboren in Klundert. Hij tekent graag de mooie plekjes in Klundert na in zijn tekenboek. Als er iets verandert in Klundert, dan weet Kees dat meteen. Dat ziet hij allemaal tijdens zijn wandelingen.

Meer over wonen bij SOVAK

Bel met ons: 088 35 20 100