Geschakelde woning

in het dorp Klundert

Gezellenpad 1 in Klundert is een geschakelde woning met Beatrijsweg 4. Aan de achterzijde ligt een tuin. Woonkamer, keuken en badkamer worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk. Er is ’s nachts een begeleider aanwezig.

Faciliteiten:

  • Groepswoning

  • Activiteitencentrum dichtbij

  • 5 plaatsen

  • Bosrijke omgeving

  • Winkels in de buurt

  • Rolstoel­toegankelijk

 

Over de woning

De woning ligt in het dorp. Winkels, hertenparkje, bosrand, manege, subtropisch zwemparadijs en diverse speeltoestellen bevinden zich in de directe omgeving. Het activiteitencentrum is op loopafstand.

Wie wonen er

De groepswoning biedt plaats aan vijf cliënten. Deze volwassenen hebben een matige verstandelijke beperking en behoefte aan ondersteuning bij hun zelfredzaamheid. De communicatie is verbaal en wordt soms ondersteund met pictogrammen. Cliënten bezoeken overdag een activiteitencentrum of hebben dagbesteding in een regulier bedrijf met ondersteuning van een jobcoach.

 

Hoe begeleiden we jou?

Gewoon je zelf zijn, gewoon je eigen gang gaan, trots op je zelf. Je weet wel dat je niet zo goed kunt leren. En dat je bij moeilijke dingen wel eens hulp nodig hebt. Weet je wie wij zien? Iemand die weet wat hij mooi vindt, en zijn eigen keuzes maakt. Iemand die ons helpt met het koken en van alles regelen. Iemand die naar zijn werk gaat en enorm zijn best doet, die geniet van gezellig samen zijn met de anderen in huis, die graag naar voetbal kijkt, of een wandeling maakt. Kortom: iemand die zichzelf is en gewoon zijn eigen leven leidt. Met zo af en toe een beetje hulp van ons. Je mag trots zijn op je zelf.

Kees verveelt zich nooit!

Kees woont op de Beatrijsweg in Klundert. Hij is 71 jaar en hij is met pensioen. Hij is gek op dieren. Hij zorgt goed voor zijn papagaai Koko en voor de kippen in de tuin. In het hertenparkje in de buurt gaat hij vaak de dieren voeren. 

Kees is geboren in Klundert. Hij tekent graag de mooie plekjes in Klundert na in zijn tekenboek. Als er iets verandert in Klundert, dan weet Kees dat meteen. Dat ziet hij allemaal tijdens zijn wandelingen.

Meer over wonen bij SOVAK

Bel met ons: 088 35 20 100