Mooi uitzicht over Terheijden in dit appartement

Ganzenpad 32-42 in Terheijden

Faciliteiten Ganzenpad 32-42

  • Activiteitencentrum dichtbij

  • Eigen studio

  • Winkels in de buurt

  • Rolstoel­toegankelijk

  • (Para)medisch behandelcentrum met binnenbad om de hoek

  • 13 plaatsen

Over de locatie

Ganzenpad 32-42 in Terheijden omvat de bovenste etage van een appartementencomplex met drie verdiepingen. Woonkamer, eetkamer en keuken worden gedeeld met alle medebewoners. Elke bewoner heeft een eigen zit-/slaapkamer, waarvan sommige met een ruim balkon. Badkamer en toilet worden gedeeld met twee of drie medebewoners. In het gebouw is een lift en de woning is rolstoeltoegankelijk. Ook zijn er binnenshuis mogelijkheden voor recreatie. Er is een centrale nachtdienst.

Over de woning

Het appartementengebouw ligt in de verkeersluwe wijk het Gruytpark, aan de rand van Terheijden. Verschillende activiteitencentra bevinden zich in de directe omgeving. Ook het gespecialiseerde (para)medische behandelcentrum van SOVAK is op loopafstand. In de omgeving is een (kinder)boerderij en openbaar vervoer. Winkels, horeca en een openluchtzwembad zijn beschikbaar in het dorp.

Wie wonen er

De etage biedt plaats aan dertien cliënten, zowel mannen als vrouwen. Deze senioren hebben een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking en behoefte aan een rustige, veilige sfeer en ondersteuning bij hun persoonlijke verzorging. Cliënten doen overdag diverse dagactiviteiten, variërend van huishoudelijke klusjes, een bezoek aan de ouderensoos tot het werken binnen een dagactiviteitencentrum. De activiteiten zijn aangepast aan de individuele wensen van de cliënten.

 

Hoe begeleiden we jou?

Ouder worden betekent dat er van alles verandert of kan gaan veranderen. Je kunt niet meer alles wat je vroeger kon, of minder snel. Zo begeleiden we jou. We hebben aandacht voor deze veranderingen in je leven en voor de gevolgen hiervan. We volgen jouw tempo en mogelijkheden. Als het nodig is passen we de zorg elke dag aan. We snappen dat je verdrietig kunt zijn om wat er niet meer is. Of dat je bang kunt zijn voor wat er nog komen gaat. Wij zijn er voor je.

Meer over wonen bij SOVAK

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten!