Geschakelde woning met tuin

Beatrijsweg 6 in Klundert

Faciliteiten Beatrijsweg 6

  • Groepswoning

  • Activiteitencentrum dichtbij

  • Eigen kamer

  • Winkels in de buurt

  • 6 plaatsen

Over de locatie

Beatrijsweg 6 in Klundert is een geschakelde woning met een tuin. Je hebt een eigen slaapkamer die je naar je eigen smaak kunt inrichten. Je deelt de woonkamer, keuken en badkamer met je huisgenoten. ’s Nachts is er een begeleider aanwezig.

Over de woning

De woning ligt in het dorp. In de buurt is een activiteitencentrum waar jij kunt doen wat jij leuk vindt. Het centrum met winkels is vlakbij. Er zijn veel leuke ontspanningsmogelijkheden in de buurt zoals een manege, het bos, een hertenpark en een subtropisch zwemparadijs. Er is een bushalte, waar je de bus kunt nemen naar Roosendaal en Breda.

Wie wonen er

De groepswoning biedt plaats aan zes cliënten. Deze volwassenen hebben een matige verstandelijke beperking en/of zijn ouder wordend. Er is ruimte om kleine hulpmiddelen, bijvoorbeeld een rollator, te gebruiken. De woning is minder geschikt voor rolstoelen.

 

Hoe begeleiden we jou?

Je wordt wat ouder. Daar hoort ook een plek bij waar jij kunt wonen zoals jij dat wilt. Kleinschalig, sfeervol, gezellig. Een plek waar aandacht is voor jouw tempo en mogelijkheden. Wat doe je bijvoorbeeld nog graag zelf en waar kun je hulp bij gebruiken? Heb je een baan of ga je liever aan de slag in het nabijgelegen activiteitencentrum? Heb je hobby's of wil je sporten? In het dorp zijn verenigingen en clubs waar je je bij aan kunt sluiten. Je begeleider helpt je bij het plannen van deze dagelijkse activiteiten, zodat je zo zelfstandig mogelijk kunt leven en blijven meedoen in de samenleving. Je kunt meer dan je denkt. Ook als je wat ouder wordt!

Meer over wonen bij SOVAK

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten!