Geschakelde woning

Met tuin in het dorp Klundert

Beatrijsweg 4 in Klundert is een geschakelde woning met Gezellenpad 1. Aan de achterzijde ligt een tuin. Woonkamer, keuken en badkamer worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk. ’s Nachts is er een begeleider aanwezig.

Faciliteiten:

  • Groepswoning

  • Activiteitencentrum dichtbij

  • 5 plaatsen

  • Eigen kamer

  • Bosrijke omgeving

  • Winkels in de buurt

We geven je een virtuele rondleiding door Beatwijsweg 4!

Ben je benieuwd geworden naar deze geschakelde woning in Klundert? In deze video kun je deze woning met woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamers en tuin zelf bekijken! 

Over de woning

De woning ligt in het dorp. Winkels, hertenparkje, bosrand, manege, subtropisch zwemparadijs en diverse speeltoestellen bevinden zich in de directe omgeving. Het activiteitencentrum is op loopafstand.

Wie wonen er

De groepswoning biedt plaats aan vijf cliënten, zowel mannen als vrouwen. Deze volwassenen en ouderen hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ze hebben behoefte aan gestructureerde begeleiding met het accent op sociale vaardigheden. Cliënten kunnen overdag gebruik maken van de nabijgelegen activiteitencentra.

Hoe begeleiden we jou?

Ouder worden betekent dat er van alles verandert of kan gaan veranderen. Je kunt niet meer alles wat je vroeger kon, of minder snel. Zo begeleiden we jou. We hebben aandacht voor deze veranderingen in je leven en voor de gevolgen hiervan. We volgen jouw tempo en mogelijkheden. Als het nodig is passen we de zorg elke dag aan. We snappen dat je verdrietig kunt zijn om wat er niet meer is. Of dat je bang kunt zijn voor wat er nog komen gaat. Wij zijn er voor je.

Meer over wonen bij SOVAK

Bel met ons: 088 35 20 100