Inloggen medewerker

Ben je medewerker bij SOVAK en wil je jouw dossier zien?


Inloggen medewerker


Mijn SOVAK voor medewerkers

Werk je bij SOVAK? Dan heb je een eigen dossier waarin allerlei informatie staat, zoals je NAW gegevens en je salarisstrook. Via deze pagina kun je jouw dossier op het medewerkersportaal bekijken.

Wil je uitleg bij het inloggen?

In dit stappenplan kun je zien hoe het inloggen werkt.

Lukt het inloggen niet? Of ben je je gegevens kwijt?

Ben je je wachtwoord kwijt maar weet je wel je gebruikersnaam? Dan kun je in het inlogscherm klikken op ‘wachtwoord vergeten’.
Je kunt ook bellen naar nummer 088-3520118 of mailen naar servicedesk-it@sovak.nl 

Wat kun je met Mijn SOVAK?

Via Mijn SOVAK kun je je persoonlijke gegevens (o.a. adres, telefoonnummer en bankrekeningnummer) inzien en ook zelf wijzigen. Daarnaast kun je je salarisstrook bekijken. Binnenkort kun je hier ook declaratieformulieren invullen en versturen en op termijn is het ook mogelijk om correspondentie tussen jou en SOVAK in te zien. Je kunt hierbij denken aan  je arbeidsovereenkomst, een studiecontract en wijzigingen hierop.

Is Mijn SOVAK wel veilig?

Alleen jij kunt met je persoonlijke gegevens inloggen. Het is dus allereerst belangrijk om zorgvuldig met deze inloggegevens om te gaan. Verder draagt de afdeling IT zorg voor de technische beveiliging, waardoor het voor buitenstaanders niet mogelijk is om vertrouwelijke gegevens in te zien.
We hebben nog vier tips:

  • Hou je gebruikersnaam en wachtwoord geheim
  • Zorg ervoor dat je gebruikersnaam en wachtwoord nooit door iemand anders gebruikt wordt
  • Zorg voor goede beveiliging van je apparatuur
  • Meld incidenten direct aan SOVAK

Heb je een tip voor ons?

We willen Mijn Dossier graag verbeteren! Daarom zijn we benieuwd naar jouw mening. Werkt het goed? Is het duidelijk? Mis je iets? Of heb je een tip? Laat het ons weten en stuur een berichtje.