Johan vertelt over Atelier Rietveld van SOVAK

“Dat ik deel uitmaak van de ontwikkeling van de kunstenaars brengt mij meer dan Suzan en Johan ik ooit had gedacht.”

Voor Atelier Rietveld heeft Johan een digitale administratie opgezet waar alle, inmiddels ruim 500(!), schilderijen zijn geregistreerd. Elk kunstwerk is voorzien van een nummer. In de database is terug te vinden wie het kunstwerk heeft gemaakt, wat voor een werk het is en van welk materiaal het is gemaakt. Ook is de prijs en uiteraard een afbeelding van het kunstwerk terug te vinden.

In de administratie registreert Johan tevens welke kunstwerken zijn uitgeleend. Want voor degene die het nog niet wist; de kunstwerken zijn voor een klein maandbedrag te huur bij Atelier Rietveld. Deze manier maakt het mogelijk om wisselend van de kunstwerken te genieten. En wil je geen afstand meer doen van een kunstwerk, dan behoort het kopen ervan ook tot de mogelijkheden.

Wat zou Atelier Rietveld zijn zonder Johan? Johan draait het liever om. “Ik krijg enorm veel energie van de mensen die werken bij Atelier Rietveld. Het is machtig mooi om te zien hoe de kunstwerken tot stand komen. Inmiddels weet ik dat deze niet zomaar worden gemaakt. Elke kunstenaar heeft een bedoeling met het werk. Dat ik deel uitmaak van de ontwikkeling van de kunstenaars brengt mij meer dan ik ooit had gedacht.”

Nieuwsgierig naar het werk van Johan?

Je bent van harte welkom! Atelier Rietveld is geopend van 09.00 tot 16.00 uur (m.u.v. woensdag). Het is ook mogelijk om online kunstwerken aan te schaffen. Ga naar www.blijgoed.nl

Bel met ons: 088 35 20 100