Activiteitencentrum Rietveld Sleeuwijk

Bij activiteitencentrum Rietveld is er voor ieder wat wils. Werk mee aan mooie projecten en producten.

 

 

Houd jij van bakken, dingen versieren of schilderen? Wil je in een winkel werken? Dit en nog veel meer kun je doen bij activiteitencentrum Rietveld in Sleeuwijk. Kom je ook?

Bij activiteitencentrum Rietveld is er voor ieder wat wils. We hebben een keukengroep, deco-team, atelier, auti-groep en tuinderij. Vaak maak je iets in opdracht van een bedrijf of iemand uit de buurt. Het andere deel verkopen we in onze eigen winkel. Daar kunnen mensen altijd terecht voor een leuk cadeautje of onze beroemde appeltaart. Als je bij ons komt, ga je eerst drie maanden stage lopen binnen ons activiteitencentrum. Zo ontdek je wat je echt leuk vindt om te doen. Ook aan ontspanning en beweging denken we. Er is een poedelbad, snoezeltuin en -kamer en een bewegingszaal.

AC Rietveld is onlangs vernieuwd en we zijn ontzettend trots op het eindresultaat! Het activiteitencentrum ligt in een rustige wijk in Sleeuwijk. Ook als je in een rolstoel zit, kun je hier werken. Iedereen met een verstandelijke beperking is welkom, er is altijd een groep die bij je past.

 

 

Algemene informatie

Contactgegevens:
Munnikenland 122
4254EL Sleeuwijk
T: 088 - 35 20 420

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur
Het atelier is op woensdag gesloten

AC Rietveld - Sleeuwijk

Bel met ons: 088 35 20 100