Dagbesteding Terheijden

Dagbesteding Terheijden

Iets doen wat je leuk vindt of wat je goed kan is erg fijn. Bij SOVAK in Terheijden is dit mogelijk. We zijn benieuwd naar hoe jij je dag het liefste invult en wat je belangrijk vindt. Je hebt de mogelijkheid om zelf nieuwe dingen te leren of samen met anderen. 

Zoek je dagbesteding in Terheijden?

Dan zit je goed bij SOVAK in Terheijden. We hebben meerdere activiteitencentra, gericht op rust en veiligheid, zodat je weinig prikkels krijgt. Door onder andere de aanwezigheid van gedempt geluid in het gebouw. Bij SOVAK zijn we nieuwsgierig naar wat jij leuk vindt en wat je graag wilt doen of leren. Jouw wensen en mogelijkheden staan voorop. Daarom zullen we samen zoeken naar passende activiteiten voor jou. Om bij SOVAK in Terheijden dagbesteding te volgen heb je een indicatie van het zorgkantoor of een beschikking van de gemeente nodig. Meer informatie hierover nodig? Neem dan contact op met onze afdeling Clientservice. Zij helpen je graag verder. 

Waarom dagbesteding bij SOVAK in Terheijden?

  • Jouw wensen staan centraal 
  • Activiteitencentra en zorgboerderijen 
  • Werken in een bedrijf of werkplaats 
  • Voor ieder wat wils 
  • Begeleiding die bij je past 
  • Blijven leren? Dat kan 

Dagbesteding bij SOVAK in Terheijden: wat kun je doen?

SOVAK in Terheijden heeft veel mogelijkheden op het gebied van dagbesteding voor mensen met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. In de verschillende activiteitencentra kun je meedoen met gezellige, creatieve en rustige activiteiten. Zoals snoezelen en / of creatief bezig zijn. Ook kun je werken bij een van onze werkplaatsen of zorgboerderijen. Ben je graag buiten? Dan is er de mogelijkheid om te wandelen, fietsen of paardrijden. Bij SOVAK staat het zelf bepalen van de invulling van je dag voorop. Zodat je elke dag plezier ervaart.  

Dagbesteding bij SOVAK in 5 stappen

 

    

1. Meld je aan 

Nog nooit van SOVAK gehoord? Dan kun je ons bellen of mailen. We zullen dan een afspraak met je maken. Woon je al bij SOVAK? Neem dan contact op met je persoonlijk begeleider. 

4. Aan de slag 

Samen maken we een plan met afspraken waar je naartoe gaat en op welke dag.

2. Wensen bespreken 

We bespreken welke activiteiten het beste bij je passen en wat je leuk vindt om te doen.  

5. Jij bepaalt 

We praten regelmatig met je over het veranderen van je activiteiten als je iets anders wilt leren of doen. Jouw wensen en ideeën staan voorop. 

3. Een kijkje nemen 

Misschien ben je benieuwd naar een van de verschillende locaties in Terheijden? Kom een keer langs, zo ontdek je waar je je echt thuis voelt.  

 

 

Een cliënt vertelt

Verhalen van onze bewoners uit Terheijden

Marijke Heijermans 

“Wonen op Ganzenpad 24 in Terheijden is leuk. Het is gezellig met mijn huisgenoten. We eten samen en kijken ook televisie samen. Daarnaast ga ik naar gymnastiek en vind ik het leuk om spelletjes te doen. Ik werk op Activiteitencentrum Ruitervaartseweg. Daar vouw en snipper ik papier. Ik heb ook weleens inpakwerk gedaan. Wat ik het allerliefste doe is: winkelen! Mijn begeleiders zorgen ervoor dat ik ongeveer één keer in de twee maanden lekker kan gaan shoppen.” 

Liever iemand uit Terheijden persoonlijk spreken?

Tel. 088-3520123 
clientservice@sovak.nl 

Bel met ons: 088 35 20 100