Dagbesteding Etten-Leur

Dagbesteding Etten-Leur

Bij SOVAK in Etten-Leur kun je doen wat jij leuk vindt of wat je graag zou willen leren! Wij zijn benieuwd naar jouw wensen en ideeën en zullen hierbij passende begeleiding en activiteiten toepassen. Bij ons activiteitencentrum aan de Pottenbakkerstraat kun je zowel ontspannen en snoezelen, maar ook helpen met koken. Bij SOVAK is er altijd iets wat bij jou past! 

Zoek je dagbesteding in Etten-Leur?

Dan ben je bij SOVAK in Etten-Leur aan het juiste adres! Wij hebben meerdere activiteitencentra ’s om in te spelen op jouw behoefte, wensen en ideeën. Er is altijd een activiteit die bij jou past. Wij zijn benieuwd naar wat jij wilt leren en van welke activiteiten jij blij wordt. Om bij SOVAK in Etten-Leur dagbesteding te volgen heb je een indicatie van het zorgkantoor of een beschikking van de gemeente nodig. Meer informatie? Neem dan contact op met onze afdeling Clientservice. Zij helpen je graag verder. 

Waarom dagbesteding bij SOVAK in Etten-Leur?

  • Jouw wensen en ideeën staan voorop 
  • Combinatie van ontspanning en inspanning 
  • Creatief, productiewerk of beweging 
  • Beleving en gezelligheid 
  • Rust en regelmaat staan hier centraal 
  • Activiteiten gericht op ontwikkeling of vaardigheden 
  • Altijd iets wat bij jou past 
  • Goede begeleiding 

Dagbesteding bij SOVAK in Etten-Leur: wat kun je doen?

Bij ons activiteitencentrum aan de Pottenbakkerstraat vind je een seniorengroep, structuurgroep, zorggroep en begeleid werken. We beiden dagbesteding voor mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Je krijgt bij ons de ruimte te ontspannen, snoezelen, bewegen of (productie)werk te verrichten. We bieden activiteiten als schilderen, knippen en plakken, muziek maken, wandelen en nog veel meer. SOVAK Etten-Leur bevindt zich in een prettig gebouw met verschillende ruimtes zoals gezamenlijke, rust-, verzorgings- en snoezelruimte. Om te ontspannen is er een Shantala massage. Daarnaast beschikken we over een fysiotherapeut en logopedist die jou kunnen begeleiden. Samen met jou bekijken we welke groep en begeleiding het beste bij je past!  

Dagbesteding bij SOVAK in 5 stappen

Stap 1. Meld je aan 

Nieuw bij SOVAK? Neem vrijblijvend contact op door ons te bellen of mailen. We zullen samen een afspraak maken. Woon je al bij SOVAK? Neem dan contact op met je persoonlijk begeleider.  

Stap 2. Wensen bespreken 

Tijdens onze afspraak kijken we samen naar welke activiteiten het best bij je passen. Dit doen we door te luisteren naar jouw wensen en interesses.  

Stap 3. Een kijkje nemen 

Benieuwd geworden naar onze locatie in Etten-Leur? Kom een keer langs bij het activiteitencentrum aan de Pottenbakkerstraat en ontdek of jij je thuis

Stap 4. Aan de slag 

We gaan aan de slag met het maken van een plan. Samen kijken we waar je naartoe gaat en op welke dag. 

Stap 5. Jij bepaalt 

Jouw wensen en ideeën staan voorop! Daarom gaan we regelmatig met je in gesprek over het veranderen van je activiteiten of wanneer je iets anders wilt leren of doen.  

 

 

Liever iemand uit Etten-Leur persoonlijk spreken?

Tel. 088-3520123  
clientservice@sovak.nl 

Bel met ons: 088 35 20 100