Vrijwilligerswerk bij SOVAK met muziek!

Jolanda is 58 jaar oud. Sinds 1 september 2014 vrijwilliger in Terheijden.

“Als inwoner van Traaije (Terheijden) kende ik SOVAK al. In 2014 ben ik begonnen als maatje van Claudia. Zij woonde op de Wederik in Terheijden en zij was lid van de Gruijtveldband waar ze tamboerijn speelde. Elke dinsdagavond bracht ik haar naar de repetities en al snel kreeg ik daar een instrument in mijn handen geduwd.

Muzieklessen gevolgd door SOVAK

Inmiddels ben ik sinds 2019 de dirigent van de Gruijtveldband. Ik vind het belangrijk om te blijven leren en heb van SOVAK een aantal muzieklessen mogen volgen. Deze muzikale kennis kan ik delen met de Gruijtveldbandleden waardoor ook de band de mogelijkheid krijgt om zich te ontwikkelen. Met haar 24 bandleden en 6 vrijwilligers staat de Gruijtveldband inmiddels garant voor swingende optredens. Volgend jaar mei bestaat de Gruijtveldband 50 jaar. Dat gaan we natuurlijk vieren!

Naast mijn muzikale werkzaamheden zet ik mij met grote regelmaat in bij diverse activiteiten op diverse locaties van SOVAK. Ook ben ik maatje van een bewoner van de jeugdgroep. Samen met hem ga ik er regelmatig opuit. Tijdens mijn vrijwilligerswerk ontmoet ik vele mensen met mooie en bijzondere verhalen. De mensen maken mij blij, het werk geeft mij veel voldoening en ik krijg ontzettend veel energie van alles en iedereen bij SOVAK.”

“Ik vind het belangrijk om te blijven leren en heb van SOVAK een aantal muzieklessen mogen volgen.”

Bel met ons: 088 35 20 100