Jij werkt bij Jolistee hè? Wat is dat?

Jolistee is een hondenpension in Klundert. Mensen brengen hun hond hier om te logeren. Die krijgt hier een hok, lekker voer, aandacht en veel vriendjes om mee te spelen.

Hoe kwam jij terecht bij Jolistee?

Ik vertelde de jobcoach dat ik een echte dierenvriend ben en dat ik graag zou willen werken met dieren. Zij heeft toen dit werk voor mij gevonden.

En wat doe je precies voor werk?

Ik maak de voerbakken schoon en ik ga met de honden naar buiten. Ik geef ze eigenlijk extra aandacht. Verder doe ik wel eens klusjes zoals bestellingen opruimen en schoonmaken.

En…? Bevalt het?

Het voelt eigenlijk niet meer als werk maar als thuis. Zo heb ik het naar mijn zin hier. Peter is de eigenaar van Jolistee. Ik kan het heel goed met hem vinden.

Wat is je lievelingswerk?

Werken in de buitenlucht met de honden is heerlijk. Kroelen, verzorgen en bezigzijn met de honden vind ik erg leuk. Het is superleuk als de honden je herkennen en uit zichzelf naar je toekomen. Soms mag ik meehelpen als een hond getrimd wordt. Dat is leuk werk.

Is er een dier dat je het allerliefst vindt?

Ja, mijn lievelingshond is Lente. Dat is één van de honden van de baas. Het is een lieve hond die goed luistert en ook nog eens heel knap is.

Bel met ons: 088 35 20 100