Peter is vrijwilliger bij SOVAK in Terheijden

Peter Dijkman is 72 jaar. Hij is sinds 2007 vrijwilliger bij SOVAK in Terheijden.

“Ik vind dat het in de krant moet komen dat vrijwilligers mij geluk geven.”

Dit zijn Peter, Ad en Gerard. Deze 3 musketiers zijn vaak te vinden in Terheijden. Regelmatig wordt er een rondje gefietst in Terheijden op de duo-fiets. Ook gaat Peter vaak met Ad erop uit. Zij kennen elkaar al jarenlang en zijn bij SOVAK bekend als een team. Een rondje fietsen, een stukje wandelen of samen kletsen op een bankje. Deze gewone dingen, zorgen juist voor dat beetje extra.

Ad vertelt over hoe belangrijk het vrijwilligers werk is van Peter bij SOVAK.

“Peter heeft tijd voor mij. Als hij er niet zou zijn dan heb ik niemand om er echt mee op uit te gaan. Want ik wil met mensen in contact blijven komen en dat kan dankzij mijn vrijwilliger. Ik vind dat het in de krant moet komen dat vrijwilligers mij geluk geven. Misschien moeten we er eens een film over maken.”

Als geen ander weet Ad hoe belangrijk de vrijwillige inzet is voor hem en voor vele anderen. Hij schreef er een vacaturetekst voor.

Aan de slag als vrijwilliger? Kijk voor meer informatie op: www.werkenbijsovak.nl/vrijwilligerswerk

Vacaturetekst geschreven door Ad

Vrijwilliger gevraagd!!!!!!!!!

Vrywilleger te zyn by de woning De mensen zittun daar hele dagen binnen In het wiekent is er byna niemand om met die mensen Naar buiten te gaan. Als je daar je eigen voor op Wil geefen als vrijwilleger maak Je de mensen daar heel bly mee. En dat mag ook Op woensdag middag. Je kan je eigen zelf aan Melde je kan ook met die mensen ook een rontje Gaan loppen of in de rolstoel mee nemun Peter dykman gaat met ons op dinsdag fietsen Johan havermans gaat op dinsdag loppen met mensen Dat vinden wy wat weining. Weet jy er nog meer mensen zijn die hen kunen helpen, neem dan contact op met Petra Roemer van SOVAK.

Bel met ons: 088 35 20 100