Zondag 27 oktober is er een klein feestje op de Schans in Terheijden. De SOVAK foodtruck en de schippers van het Markpontje nemen afscheid van het zomerseizoen.

Na een frisse ochtend komt het zonnetje door en bezoekers vinden hun weg naar de Kleine Schans. Er zijn veel vaste klanten, buurtbewoners, cliënten, familie en vrienden. Hans en Steffie, medewerkers van de foodtruck, lopen af en aan met koffie, chocomel en warme pompoensoep. Dat de foodtruck ook deze zomer weer een fijne plek was om neer te strijken blijkt uit de reactie van vaste klanten.

Wladimir: “Altijd als de foodtruck er staat dan kom ik langs voor koffie en appeltaart en ik maak een praatje. Jammer dat dat vanaf vandaag niet meer kan, maar in april ben ik weer!”

Meneer Thijssen : “Als ik 's morgens mijn hond uitlaat, dan drink ik bij de SOVAK foodtruck een beker koffie. Altijd gezellig om even te kletsen met de medewerkers.”

Sfeer

Schipper Jan zorgt met zijn gelegenheidsband voor muziek met humor. De playlist varieert van levensliederen tot gouwe ouwe van The Beatles. Iedereen zingt lekker mee met de bekende nummers. Het is een sfeervolle middag waar we op kunnen teren tot de lente van 2020!

Altijd gezellig

De vaste medewerkers van de SOVAK foodtruck hebben gemengde gevoelens op hun laatste werkdag van het jaar.

Hans: “Jammer dat het u afgelopen is. Ik vind het erg fijn om klanten te helpen en ik ga mijn lieve collega’s missen. Volgend seizoen ben ik er zeker weer bij!”

Steffie houdt van zonnig weer. Nu het kouder wordt vindt ze het prima om in het activiteitencentrum te werken. Laurent werkt op de zondagen bij de foodtruck. “Ik hou van horecawerk en de contacten zijn altijd gezellig hier. Ik vind het fijn om eens heel ander werk te doen dan door de week in de fabriek. Ik hoop dat ik er in het voorjaar weer bij ben!”

Tot volgend jaar

En zo is het weer het einde van een mooi SOVAK foodtruck seizoen. De foodtruck krijgt een schoonmaakbeurt en gaat naar de winterstalling. Tot het volgend voorjaar! Dan zien we iedereen weer graag terug!
 

Heb je nog vragen?

Of wil je meer weten over onze zorg?