SOVAK en S.V. Terheijden, zij aan zij!

SOVAK en voetbalvereniging S.V. Terheijden gaan hun bestaande samenwerking verder uitbreiden. Beide partijen richten een nieuwe supportersvereniging, genaamd Zij aan zij, op en gebruiken de zomer om verschillende plannen voor uitbreiding van de samenwerking verder uit te werken.

Met het G-team en verschillende vrijwilligers die bij SOVAK wonen en actief zijn bij de voetbalclub zijn beide organisaties beslist geen onbekende van elkaar. Voorzitter Stephan van Gurp: “S.V. Terheijden en Sovak hebben beiden een belangrijke positie in het dorpsleven van Terheijden. Ons motto, S.V. Terheijden, dat ben jij! geldt voor iedereen. We willen een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt en zich zowel sportief als persoonlijk kan ontwikkelen. Samen met Sovak gaan we ervoor zorgen dat we hier nog meer tijd en energie in gaan stoppen.”

Activiteitenbegeleider Nicolette van Pelt: “Iets voor elkaar betekenen, dat vinden wij bij SOVAK de zin van het leven. Een plek voor onze cliënten, waar ook zij voor anderen van betekenis kunnen zijn. Een team aanmoedigen of lekker zelf voetballen. Vrijwilligerswerk doen voor een club. Je verbonden voelen met een club. Voor veel mensen de gewoonste zaak van de wereld. Maar wij vinden dat dat voor iedereen moet gelden. Door intensiever samen te gaan werken met S.V. Terheijden zetten we samen een mooie stap in die richting!”

 

Heb je nog vragen?

Of wil je meer weten over onze zorg?