Livestream Jeroen van der Boom bij SOVAK

Een aantal weken geleden kregen cliënten, familie, medewerkers en vrijwilligers een uitnodiging voor een online feest. En vlak daarna ontvingen zij een geheimzinnig filmpje van onze bestuurders Marie-Louise en Joost. Wat ging er gebeuren? Waarom moest iedereen op 8 april op tijd klaarzitten voor zijn tv, laptop of tablet?

Een online feest omdat alles dit jaar anders was, omdat we trots zijn op jullie allemaal en omdat het nu tijd is voor een feestje. Dat was de boodschap van Marie-Louise en Joost. Maar hoe vier je nu een online feestje met z'n allen? Niemand wist het.

Totdat op 8 april, Jeroen van de Boom vol energie zijn opwachting maakte met zijn hit 'Jij bent zo'. Wat een swingende start. En er volgde nog meer meezingers en dansnummers.
Achter zijn piano beantwoordde Jeroen de vele verzoekjes die iedereen thuis via Zoom aanvroeg. Er kwam van alles voorbij: verzoekjes voor zijn eigen mooie liedjes, een nummer van Frans Bauer, Guus Meeuwis en 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij. Hij speelde ze allemaal.

Jeanette uit Wijk en Aalburg en Arjan uit Sleeuwijk hadden met de prijsvraag de VIP plaatsen voor het feest gewonnen. Zij mochten, samen met begeleider Lotte en vrijwilliger Dilia, live bij het het optreden zijn. Jeanette kon niet blijven zitten en waagde een dansje met Jeroen en Arjan vroeg zijn favoriete liedje 'Het is over' aan. Zij genoten van de muziek, de sfeer en de lekkere hapjes en drankjes.

Jeanette: "Ik ben zo gelukkig vanavond."

Arjan: "Jeroen van der Boom kan goed zingen en pianospelen op zijn digitale Yamaha. Heel leuk dat hij mijn lievelingsnummer 'Het is over' voor mij zong."

Cliënten, familie, medewerkers en vrijwilligers hebben thuis genoten van de muzikale avond met Jeroen van der Boom:

"Het was super!"
"Wat een gezellig muziekuur hadden we."
"Alle bewoners hebben genoten!"

Wij kijken terug op een superleuke feestavond waarin Jeroen van der Boom ons verwende met een heerlijke livestream. 

Heb je nog vragen?

Of wil je meer weten over onze zorg?