Buitenschoolse opvang is verhuisd

De buitenschoolse opvang (BSO) van SOVAK is verhuisd naar Wolvenring 32 in Breda. De grootste veranderingen na de verhuizing?

De nieuwe locatie biedt ruimere lokalen. Deze vind je op één verdieping waardoor kinderen van de verschillende groepen makkelijker met elkaar in contact komen. Natuurlijk is het belangrijkste bewaard gebleven: De BSO van SOVAK is een fijne plek voor kinderen die na hun schooldag op het speciaal onderwijs samen willen spelen in een uitdagende omgeving.

SOVAK vindt het belangrijk dat kinderen met plezier naar de buitenschoolse opvang komen. We kijken naar wat de kinderen kunnen en leuk vinden om te doen. Daar sluiten we met onze activiteiten op aan. We drinken bijvoorbeeld samen thee, doen spelletjes, spelen buiten, knutselen, bakken koekjes en ’s avonds is er de mogelijkheid om samen een warme maaltijd te eten. Daarnaast oefenen we spelenderwijs met sociale vaardigheden zoals ‘op je beurt wachten’ of ‘een ruzie uitpraten'. De BSO heeft een afgebakende speelplaats. Een speeltuin en voetbalveld bevinden zich naast het gebouw.

De nieuwe BSO vind je op het terrein van het Breda College (voortgezet speciaal onderwijs), maar ook Het Kasteel dat speciaal onderwijs biedt, is vlakbij. Kinderen zijn iedere dag na school, tijdens studiedagen en in de schoolvakanties welkom bij de buitenschoolse opvang van SOVAK.

Meer informatie over de Buitenschoolse Opvang van SOVAK vind je op onze website: www.sovak.nl/bso

 

Heb je nog vragen?

Of wil je meer weten over onze zorg?