Nieuwe initiatieven bij SOVAK

Betekenisvol meedoen? Dat vinden we belangrijk bij SOVAK. In Terheijden zijn we daarom gestart met twee nieuwe initiatieven: het Cour Café en het Repair-café.

Een nieuw initiatief van SOVAK: het Cour Café

Het Cour Café is een initiatief van SOVAK in samenwerking met sporten evenementencentrum De Cour in Terheijden. Jannus, Hans en andere cliënten van SOVAK serveren elke vrijdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur heerlijke appeltaart of cake met een kopje koffie of thee aan de bezoekers van het café. Tim Ovington, uitbater van De Cour: “We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en ideeën. Met deze samenwerking proberen we iedereen de kans te geven om betekenisvol mee te doen.” Maggie Verkerke, medewerker ontspanningsdienst bij SOVAK: “Het Cour Café biedt onze cliënten een plek om zich verbonden te kunnen voelen met het dorp en de inwoners van Terheijden. Hoe mooi is dat!”

Het Cour Café biedt onze cliënten een plek om zich verbonden te kunnen voelen met het dorp en de inwoners van Terheijden. Hoe mooi is dat!

Cour Café Elke vrijdagochtend van 10.00 - 12.00 uur.

Locatie: De Cour, Markstraat 6, Terheijden

Het Repair Café elke twee weken bij SOVAK Terheijden

Het Repair Café is een wereldwijd initiatief met als doel repareren te bevorderen om zo duurzamer met materialen en grondstoffen om te gaan. In Terheijden is bij MFC Gruijtplein elke twee weken op woensdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur het Repair Café geopend. Met hulp van cliënten van SOVAK worden door vrijwilligers kapotte apparaten gemaakt, fietsbanden geplakt, mobiele telefoons gerepareerd en speelgoed in elkaar gezet.

Repair Café Elke woensdagmiddag in de even weken van 13.00 - 16.00 uur.

Locatie: MFC Gruijtplein, Koningsveld 1, Terheijden

Bel met ons: 088 35 20 100