Het leven van vroeger komt terug voor Tim van SOVAK.

In 2014 was Tim Pij pers 22 jaar. Na een nachtdienst reed hij in zij n auto terug naar huis. Onderweg kreeg hij een heftig auto-ongeluk. Zes weken lag Tim in coma. Nadat hij wakker werd, volgen verblijven in het ziekenhuis, revalidatiecentra, GGZ-instellingen en ouderinstellingen elkaar op.

Zijn ijzeren wil heeft ervoor gezorgd dat Tim sinds 2020 zelfstandig woont in Geertuidenberg. De ijzeren wil van Tim zorgt er ook voor dat hij sinds 2020 bij Appkuns werkt. Appkuns is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het spuitgieten van kunststof. Dankzij zijn zeer zorgvuldig uitgeschreven boekjes en checklists voert Tim zijn werkzaamheden perfect uit. Zo perfect dat na korte tijd de directeur van Appkuns hem heeft gevraagd om niet 2 maar 3 dagen per week te komen werken.

Jennifer Snelders is de begeleider van Tim bij Appkuns. Daarnaast is jobcoach Ricky Rovers nauw betrokken bij Tim zodat hij op een ontspannen manier zijn werkzaamheden bij Appkuns kan uitvoeren.

Ricky: “Wanneer er onduidelijkheden zijn, bijvoorbeeld bij het aanvragen van reiskosten, dan springt ik bij.” Door het voeren van gesprekken houdt Ricky zicht op de werksituatie van Tim. Ricky: “Daardoor weet ik wanneer ik even moet bijspringen of dat mijn hulp even niet nodig is.”

Inmiddels heeft Tim al weer een volgende stap gezet; hij is weer gestart als ploegleider bij de wielervereniging Jan van Arkel. Tim begeleidt de renners bij trainingen en wedstrijden. Het werken bij Appkuns zorgt ervoor dat Tim zich kan blijven ontwikkelen en doelen stelt voor zichzelf. Of zoals hij het zelf zegt: “Dankzij mijn werk bij Appkuns komt het leven van vroeger terug.” Hoe mooi is dat!?

Ricky: “Wanneer er onduidelijkheden zijn voor Tim, dan spring ik bij.”

Bel met ons: 088 35 20 100