Vlindertuin 2, 4 en 5 Terheijden

Ganzenpad 1 - 4844 TS Terheijden

Het is fijn om samen leuke dingen te doen en te bewegen. Maar soms heb je rust nodig of iemand die er alleen voor jou is. Dat kan bij De Vlindertuin groepen 2, 4 en 5. Bij ons kun je jezelf zijn.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur
Vrijdag in de even weken gesloten

Wat kun je hier doen?

Bij De Vlindertuin groepen 2, 4en 5 is er heel veel te doen. We zetten het voor je op een rijtje: knutselen of creatief bezig zijn, puzzelen of muziek maken, wandelen, fietsen op spelen op de gang met een grote bal, insteek- of sorteerwerkjes doen, samen boodschappen doen, extra bewegen, zoals gymmen, wandelen, fietsen of zwemmen samen met onze bewegingsagogen, mee gaan met de pony kar of paardrijden of snoezelen in het ballenbad of waterbed in de snoezelruimte.

Voor wie is deze groep geschikt?

Heb je een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking? Dan zijn De Vlindertuin groepen 2, 4 en 5 geschikt voor jou. Ook als je bijvoorbeeld psychische problemen, autisme, epilepsie of een syndroom ben je welkom bij ons. Als je niet kunt praten of uitleggen wat je bedoelt, communiceren we met jou via een communicatiesysteem zoals pictogrammen, foto’s, woordpicto’s, verwijzers of met gebarentaal. Het maakt niet uit of je bij SOVAK, thuis of bij een andere organisatie woont. En zowel jong als oud is welkom.

De Vlindertuin groepen 2, 4 en 5 in het bijzonder

Bij ons kom je in een groep van maximaal 4 of 5 cliënten terecht. We kijken zoveel mogelijk naar wat jij wilt, hoe je je voelt en wat je nodig hebt. De ene keer heb je meer structuur nodig dan de andere keer. En ben je bijvoorbeeld gespannen, dan helpen we je met beweging of afleiding. Heb jij één op één begeleiding nodig? Dan kunnen we dat ook bieden. Is het voor jou moeilijk om de hele dag in een groep te zijn omdat je dan teveel prikkels krijgt? Dan kun je in een aparte studio werken. Deze grenst aan de algemene ruimte. Hierdoor heb je toch de band met de groep, maar ook de rust voor jezelf. Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig, veilig en geborgen voelt en dat je doet wat je kunt en wilt doen. Jij houdt de regie. Wij zorgen voor een goede sfeer en gezelligheid.