Vlindertuin 1, 3 en 7 Terheijden

Ganzenpad 1 - 4844 TS Terheijden

Vind jij het leuk om spullen te maken of versieren? Of om klussen te doen? En houd je van overzicht en een werkplek met weinig prikkels? Dan is De Vlindertuin groepen 1, 3 en 7 iets voor jou.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur
Vrijdag in de even weken gesloten

Wat kun je hier doen?

Bij De Vlindertuin groepen 1,3 en 7 is er van alles te doen. Bijvoorbeeld: knutselen of creatief bezig zijn, puzzelen, spullen maken om te verkopen, zoals vliegengordijnen of vogelhuisjes of sorteerwerkjes doen. Maar ook klussen doen voor de woningen van SOVAK, zoals glas en spullen ophalen en wegbrengen naar de milieustraat.

Voor wie is deze groep geschikt?

Heb je een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking? Dan is De Vlindertuin 1, 3 en 7 geschikt voor jou. Ook als je bijvoorbeeld psychische problemen, autisme, epilepsie of een syndroom ben je welkom bij ons. Als je niet kunt praten of uitleggen wat je bedoelt, communiceren we met jou via een communicatiesysteem zoals pictogrammen, foto’s, woordpicto’s, verwijzers of met gebarentaal. Het maakt niet uit of je bij SOVAK, thuis of bij een andere organisatie woont. En zowel jong als oud is welkom.

De Vlindertuin 1, 3 en 7 in het bijzonder

De groepen 1, 3 en 7 van De Vlindertuin vormen samen een groep. Je hebt een eigen werkplek of een eigen werkruimte, zodat je in alle rust kunt werken en ontspannen. We kijken zoveel mogelijk naar wat jij wilt, hoe je je voelt en wat je nodig hebt. De ene keer heb je meer structuur nodig dan de andere keer. En ben je bijvoorbeeld gespannen, dan helpen we je met beweging of afleiding. Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig, veilig en geborgen voelt en dat je doet wat je kunt en wilt doen. Jij houdt de regie. Wij zorgen voor een goede sfeer en gezelligheid.