Seniorengroep Terheijden

Koningsveld 1 - 4844 TR Terheijden

Samen met anderen het nieuws bespreken of koffie drinken. Niets moeten, maar doen wat je leuk vindt. Een fijne ‘oude dag’ beleven. Dat kan bij de Seniorengroep van activiteitencentrum Gruijtplein.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 16.00 uur
Vrijdag in even weken gesloten

Wat kun je hier doen?

Bij de seniorengroepen van activiteitencentrum Gruijtplein hoeft er niets. Jij bepaalt wat je leuk vindt en wat bij je past. We hebben allerlei leuke activiteiten. Wat dacht je van: borduren, puzzelen, spelletjes doen of samen koffie drinken, timmeren of hout zagen, samen de krant lezen of bezig zijn met thema’s als Kerst, carnaval of het voorjaar, ontspannen door snoezelen, wandelen buiten of Shantala massage of Gruijtplein Muziek: muziek helpt om te communiceren, contacten te leggen, te ontspannen en plezier te beleven.

Voor wie is de seniorengroep geschikt?

In de seniorengroep kom je samen met ongeveer 7 andere cliënten. Je hoeft of kunt niet meer werken, maar wilt wel een zinvolle dag hebben. We zorgen ervoor dat je de duidelijkheid en structuur krijgt die je nodig hebt. Onze begeleiders kijken goed naar wat jij nodig hebt om zo fijn mogelijk de dag door te brengen. En heb je verzorging nodig of heb je geheugenproblemen? Dat is geen enkel probleem. Je woont in een van de SOVAK woningen vlakbij het Gruijtplein. Begeleiders halen en brengen je elke dag naar het activiteitencentrum.

Seniorengroep in het bijzonder

Bij activiteitencentrum Gruijtplein organiseren we elke week leuke activiteiten en uitjes, zoals optredens in de gemeenschappelijke ruimte, paardrijden, wandelen en Gruijtplein Muziek. Kortom: er is voor ieder wat leuks te doen. Wij vinden het belangrijk dat jij een fijne dag hebt bij ons. Activiteitencentrum Gruijtplein is onderdeel van een multifunctioneel centrum met veel ruimten en mogelijkheden. Het ligt op een rustige locatie in Terheijden.