Klussendienst Terheijden

Ravensnest 1 b - 4844 TT Terheijden

Houd jij van afwisseling in je werk? Vind je het leuk om buiten bezig te zijn? En om contact te hebben met andere mensen? Dan is werken bij Klussendienst De Kloek misschien iets voor jou.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur

Wat kun je hier doen?

Bij klussendienst De Kloek kun je veel verschillende dingen doen:

  • Bij de omliggende woningen, activiteitencentra’s en het Centraal kantoor halen wij papier; glas en restafval op, verwerken dit op het terrein of brengen het naar de milieustraat.
  • We halen divers grofvuil op en brengen dit naar de speciale container op het Boerderij terrein of naar de milieustraat. We demonteren dit, zodat het makkelijker in de container kan.
  • Rondom het gebouw opruimen
  • Naast bovengenoemde buitenactiviteiten zijn er ook klussen binnen: archiefvernietiging, sorteerwerk, demonteren van elektrische apparaten en tafels dekken en opruimen.

Een aantal werkzaamheden doe je met een Electrokar in combinatie met containers of draadkarren. Voor de Electrokar kun je eventueel een rijvaardigheidsbewijs behalen.

Voor wie is werken bij Klussendienst De Kloek geschikt?

Heb je een lichte tot matige verstandelijke beperking? En heb je behoefte aan structuur? Dan is werken bij Klussendienst De Kloek geschikt voor jou. Het maakt niet uit of je bij SOVAK, thuis of bij een andere organisatie woont. Bij Klussendienst De Kloek heb je veel contact met andere mensen: met de cliënten uit ons team, maar ook met de mensen die bij SOVAK en bij de milieustraat werken. Bij onze klussendienst ben je veel buiten. Maar als je liever binnen werkt, houden we daar rekening mee. We vinden het belangrijk dat jij kunt doen waar je blij van wordt.

Klussendienst De Kloek in het bijzonder

Klussendienst De Kloek heeft tussen de 5 en 8 cliënten en 1 begeleider. Meestal werken we samen met elkaar. Dat is gezellig. Onze werkplaats ligt bij Boerderij De Kloek. Daar is veel ruimte. We werken ook regelmatig samen met Werkmaat. Wil je meer weten? Dan mag je ons altijd bellen!