Basisgroepen Terheijden

Koningsveld 1 - 4844 TR Terheijden

Wil jij samen met andere mensen een spelletje doen of genieten van muziek? Vind je het leuk om buiten te zijn? Maar heb je ook behoefte aan extra zorg of wil je snoezelen? Dat kan allemaal bij de basisgroepen van activiteitencentrum Gruijtplein.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 16.00 uur
Vrijdag in even weken gesloten

Wat kun je hier doen?

Bij de basisgroepen van activiteitencentrum Gruijtplein kijken we altijd naar wat jij nodig hebt, kunt en wilt doen. We hebben allerlei leuke activiteiten. Belevingsgerichte activiteiten zoals snoezelen, Shantala massage, zwemmen en voelactiviteiten. Creatieve en gezellige activiteiten: puzzelen, verven, plakken en gezelschapsspelletjes. Buiten activiteiten: wandelen, ergens wat drinken, naar de speeltuin gaan of een bezoekje aan de kinderboerderij brengen. En Gruijtplein Muziek: muziek helpt om te communiceren, contacten te leggen, te ontspannen en plezier te beleven.

Voor wie is de basisgroep geschikt?

In de basisgroep kom je samen met ongeveer 7 andere cliënten. De een heeft wat meer ondersteuning nodig dan de ander. Heb je verzorging nodig? Dat is geen enkel probleem. En ook als je extra structuur zoekt of weinig prikkels kunt verdragen, is de basisgroep geschikt voor jou. Onze begeleiders kijken goed naar wat jij nodig hebt om zo zelfstandig mogelijk de dag door te brengen. Daarbij gebruiken we hulpmiddelen zoals aangepast bestek en een spraakcomputer.

Je woont in een van de SOVAK woningen vlakbij het Gruijtplein. Begeleiders halen en brengen je elke dag naar het activiteitencentrum.

Basisgroep in het bijzonder

Bij activiteitencentrum Gruijtplein organiseren we elke week leuke activiteiten en uitjes, zoals optredens in de gemeenschappelijke ruimte, paardrijden, snoezelen met dieren, snoezeltheater en Gruijtplein Muziek. Kortom: er is voor ieder wat leuks te doen. Wij vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt bij ons.

Activiteitencentrum Gruijtplein is onderdeel van een multifunctioneel centrum met veel ruimten en mogelijkheden. Het ligt op een rustige locatie in Terheijden.