Basisgroep ernstig meervoudig beperkt Terheijden

Koningsveld 1 - 4844 TR Terheijden

Jij vindt het leuk om te luisteren naar muziek of om dingen te beleven. Maar daarna ben je best moe en wil je even uitrusten. Dat snappen wij. Bij de basisgroep voor mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB) bieden we jou de structuur en verzorging die je nodig hebt.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 16.00 uur
Vrijdag in even weken gesloten

 

Wat kun je hier doen?

Bij ons heeft de dag veel structuur. Elke dag weer kijken we hoe het met je gaat en wat je op die dag nodig hebt. We willen je een fijne dag laten beleven. Dat doen we door je zintuigen te prikkelen met bijvoorbeeld muziek of geluiden, snoezelen, bewegingsactiviteiten in de gymzaal, puzzelen, voelactiviteiten, Shantala massage en buiten wandelen. Tussendoor kun je uitrusten, eten en drinken en verzorgen we jou.

Voor wie is de basisgroep EMB geschikt?

In de basisgroep EMB kom je samen met ongeveer 6 andere cliënten. Zij hebben allemaal ernstige meervoudige beperkingen. Dit betekent dat zij naast een verstandelijke ook een lichamelijke beperking hebben. Wij kunnen alle verzorging bieden die nodig is en hebben een ruime badkamer. De lokalen en de ruimten zijn open, ruim en toegankelijk voor rolstoelen.

Je woont in de naastgelegen woning van SOVAK. Begeleiders halen en brengen je elke dag naar het activiteitencentrum.

Basisgroep EMB in het bijzonder

Bij activiteitencentrum Gruijtplein organiseren we elke week leuke activiteiten en uitjes, zoals optredens in de gemeenschappelijke ruimte, paardrijden, snoezelen met dieren, snoezeltheater en Gruijtplein Muziek. Voor rust en ontspanning gebruiken we Shantala. Ook als je veel zorg, structuur en rust nodig hebt, kun je bij ons een hele fijne dag beleven. Activiteitencentrum Gruijtplein is onderdeel van een multifunctioneel centrum met veel ruimten en mogelijkheden. Het ligt op een rustige locatie in Terheijden.