Zeggelaan 115b

Terheijden

Algemene informatie

Zeggelaan 115b in Terheijden is een geschakelde laagbouwwoning met Zeggelaan 115a en heeft een grote afgeschermde tuin. Woonkamers, keuken en badkamer met hoog-/laagbad met tillift worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning is volledig rolstoeltoegankelijk. Er is nachtaanwezigheid voor twee woningen.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in de verkeersluwe wijk het Gruytpark, aan de rand van Terheijden. Verschillende activiteitencentra bevinden zich in de directe omgeving. Ook het gespecialiseerde (para)medische behandelcentrum van SOVAK is op loopafstand. Het centrum heeft een binnenbad. In de omgeving is een (kinder)boerderij en openbaar vervoer. Winkels, horeca en een openluchtzwembad zijn beschikbaar in het dorp.

Wie wonen er?

De groepswoning biedt plaats aan negen cliënten. Deze (jong)volwassenen hebben een ernstige verstandelijke beperking en volledige ondersteuning nodig bij hun persoonlijke verzorging. Daarnaast hebben sommige cliënten een bijkomende lichamelijke beperking en/of gedragsproblemen die zich onder andere kunnen uiten in automutilatie of agressie. De communicatie is voornamelijk non-verbaal en wordt ondersteund door pictogrammen en verwijzers. De meeste cliënten bezoeken overdag een activiteitencentrum.

Hoe begeleiden we jou?

Heb je een ernstige of zeer ernstige verstandelijke beperking? Dan is het moeilijk om te begrijpen wat er in en om je heen gebeurt. Wil je anderen duidelijk maken wat je voelt en wat je wilt? Dat is nóg moeilijker. Daardoor kun je je onveilig voelen. Of machteloos. Zo begeleiden we jou. We doen alles wat we kunnen om naar jou te luisteren en je te begrijpen. We willen weten wat je ons duidelijk wilt maken. We zorgen ervoor dat je je veilig en geborgen voelt. Door jou te begrijpen, kunnen we jou een stem geven. We helpen jou om jezelf te kunnen zijn en om de wereld te ontdekken. Jij telt mee!

Interesse in deze woning?

Gelijkvloerse, rolstoeltoegankelijke woning en tuin
Plafondtilliftsysteem van slaapkamers naar badkamer
Je veilig en geborgen voelen
We begrijpen jou en geven je een stem
(Para)medisch behandelcentrum met binnenbad op loopafstand
Activiteitencentrum met gevarieerd aanbod om de hoek

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.