Zeggelaan 114

Terheijden

Algemene informatie

Zeggelaan 114 in Terheijden is een geschakelde twee-onder-éénkapwoning met Zeggelaan 112, heeft twee verdiepingen en een tuin. Woonkamer, keuken, badkamer en tuin worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning heeft geen lift, maar is wel rolstoeltoegankelijk. Er is een centrale nachtdienst.

In welke omgeving ligt de woning?

De geschakelde woning ligt tegenover de nieuwbouwwijk het Gruytpark, in een besloten hofje achter een appartementencomplex. Winkels, horeca, zwembad, (kinder)boerderij, activiteitencentrum en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving. Ook het gespecialiseerde (para)medische behandelcentrum van SOVAK is op loopafstand. Het centrum heeft een binnenbad.

Wie wonen er?

De groepswoning biedt plaats aan acht cliënten. Deze volwassenen hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking en behoefte aan gezelligheid, veiligheid en duidelijkheid. Daarnaast hebben ze ondersteuning nodig bij hun persoonlijke verzorging. Een enkele cliënt wordt ondersteund in het structureren van de dag. Cliënten bezoeken overdag een activiteitencentrum.

Hoe begeleiden we jou?

Heb je een ernstige verstandelijke beperking? Dan is het soms moeilijk om te begrijpen wat er in en om je heen gebeurt. En soms is het moeilijk om aan anderen duidelijk te maken wat je voelt. Het geeft je een veilig gevoel als er anderen in de buurt zijn. Zo begeleiden we jou. Wij zijn in de buurt, we zijn er voor jou. We kijken goed naar je en leren je goed kennen. Zo weten we precies wanneer het goed met je gaat en je gewoon lekker je eigen gang gaat. We zien het ook als het een keer wat minder gaat: dan helpen we je. We bieden een veilige en warme omgeving waarin jij jezelf kunt zijn.

Interesse in deze woning?

Rolstoeltoegankelijke woning met grote tuin en traplift
Wij zien jou en geven je een stem
Jezelf zijn in een veilige omgeving
Activiteitencentra met gevarieerd aanbod om de hoek
(Para)medisch behandelcentrum met binnenbad op loopafstand
Boerderij, winkels en openbaar vervoer om de hoek

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.