Zeggelaan 112

Terheijden

Algemene informatie

Zeggelaan 112 in Terheijden is een geschakelde twee-onder-éénkapwoning met Zeggelaan 114. De woning heeft twee verdiepingen en een tuin. Woonkamer, keuken, badkamer en tuin worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning heeft een traplift en is rolstoeltoegankelijk. Er is een centrale nachtdienst.

In welke omgeving ligt de woning?

De geschakelde woning ligt tegenover de nieuwbouwwijk het Gruytpark, in een besloten hofje achter een appartementencomplex. Winkels, horeca, zwembad, (kinder)boerderij, activiteitencentrum en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving. Ook het gespecialiseerde (para)medische behandelcentrum van SOVAK is op loopafstand. Het centrum heeft een binnenbad.

Wie wonen er?

De groepswoning biedt plaats aan acht cliënten. Deze ouder wordende cliënten hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking en behoefte aan gezelligheid, veiligheid en duidelijkheid. Daarnaast hebben ze ondersteuning nodig bij hun persoonlijke verzorging. Een enkele cliënt wordt ondersteund in het structureren van de dag. Cliënten bezoeken overdag een activiteitencentrum of zijn soms een dagdeel thuis. Achteruitgang bij bewoners is reëel en zal toenemen.

Hoe begeleiden we jou?

Ouder worden betekent dat er van alles verandert of kan gaan veranderen. Je kunt niet meer alles wat je vroeger kon, of minder snel. Zo begeleiden we jou. We hebben aandacht voor deze veranderingen in je leven en voor de gevolgen hiervan. We volgen jouw tempo en mogelijkheden. Als het nodig is passen we de zorg elke dag aan. We snappen dat je verdrietig kunt zijn om wat er niet meer is. Of dat je bang kunt zijn voor wat er nog komen gaat. Wij zijn er voor je.

Interesse in deze woning?

Rolstoeltoegankelijke woning met grote tuin en traplift
Begrip voor veranderingen in je leven
Leven in een tempo dat bij je past
Activiteitencentra met gevarieerd aanbod om de hoek
(Para)medisch behandelcentrum met binnenbad op loopafstand
Boerderij, winkels en openbaar vervoer om de hoek