Wederik 10

Terheijden

Algemene informatie

Wederik 10 in Terheijden is een kleinschalig appartementengebouw bestaande uit zes appartementen op de begane grond en zes op de eerste verdieping. Woonkamer, keuken en grote tuin worden gedeeld. Iedere cliënt beschikt over een eigen zit-/slaapkamer met keukenblok zonder kookgelegenheid en een eigen douche/toilet. 's Nachts is er een slaapdienst aanwezig.
Geschikt voor volwassenen met een matige verstandelijke beperking.

In welke omgeving ligt de woning?

De appartementen liggen in een kindvriendelijke wijk aan de rand van het dorp Terheijden. Diverse activiteitencentra, een (kinder)boerderij en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving. Winkels, horeca en een openluchtzwembad zijn beschikbaar in het dorp.

Wie wonen er?

De appartementen bieden plaats aan twaalf cliënten, zowel mannen als vrouwen. Deze volwassenen hebben een matige verstandelijke beperking en ondersteuning nodig bij het zelfstandig functioneren. Cliënten bezoeken overdag een activiteitencentrum of werken.

Hoe begeleiden we jou?

Je wilt graag zelfstandig zijn, zelf beslissen over je eigen leven en wonen in een eigen appartement. Wij helpen jou door samen te praten over wat je wil en kan. We stimuleren je zelfstandigheid, zelf je handen uit de mouwen steken is ons motto.
Er zijn cliënten die al langer op de Wederik wonen en op leeftijd zijn. Ouder worden betekent dat er van alles verandert. Je kunt niet meer alles wat je vroeger kon en het gaat wat minder snel. Als we jou begeleiden hebben we hier aandacht voor. We volgen jouw tempo en mogelijkheden.

Interesse in deze woning?

Je hebt een eigen unieke kamer
Gezellige gezamenlijke ruimtes zoals woonkamer en grote tuin
Dagelijkse ondersteuning waar jij dat wilt
Lekker je eigen ding doen of gezellig samen zijn
Activiteitencentra met gevarieerd aanbod op loopafstand
In mooie wijk met veel natuur

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.