Wederik 10

Terheijden

Algemene informatie

Wederik 10 in Terheijden is een kleinschalig appartementengebouw bestaande uit zes appartementen op de begane grond en zes op de eerste verdieping. Woonkamer, keuken en grote tuin worden gedeeld. Iedere cliënt beschikt over een eigen zit-/slaapkamer met keukenblok en een eigen douche/toilet. 's Nachts is er een slaapdienst aanwezig.
Geschikt voor volwassenen met een matige verstandelijke beperking.

In welke omgeving ligt de woning?

De appartementen liggen in een kindvriendelijke wijk aan de rand van het dorp Terheijden. Diverse activiteitencentra, een (kinder)boerderij en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving. Winkels, horeca en een openluchtzwembad zijn beschikbaar in het dorp.

Wie wonen er?

De appartementen bieden plaats aan twaalf cliënten, zowel mannen als vrouwen. Deze volwassenen hebben een matige verstandelijke beperking en ondersteuning nodig bij het zelfstandig functioneren. Zij kunnen overdag korte tijd alleen zijn. Cliënten bezoeken overdag een activiteitencentrum of werken.

Hoe begeleiden we jou?

Gewoon je zelf zijn, gewoon je eigen gang gaan, trots op je zelf. Je weet wel dat je niet zo goed kunt leren. En dat je bij moeilijke dingen wel eens hulp nodig hebt. Weet je wie wij zien? Iemand die weet wat hij mooi vindt, en zijn eigen keuzes maakt. Iemand die ons helpt met het koken en van alles regelen. Iemand die naar zijn werk gaat en enorm zijn best doet, die geniet van gezellig samen zijn met de anderen in huis, die graag naar voetbal kijkt, of een wandeling maakt.
Kortom: iemand die zich zelf is en gewoon zijn eigen leven leidt. Met zo af en toe een beetje hulp van ons. Je mag trots zijn op je zelf.

Interesse in deze woning?

Je hebt een eigen unieke kamer
Gezellige gezamenlijke ruimtes zoals woonkamer en grote tuin
Dagelijkse ondersteuning waar jij dat wilt
Lekker je eigen ding doen of gezellig samen zijn
Activiteitencentra met gevarieerd aanbod op loopafstand
In mooie wijk met veel natuur

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.