Waterbies 15

Terheijden

Algemene informatie

De Waterbies in Terheijden bestaat uit zes grote studio's op de begane grond met een gezamenlijke ruimte en een tuin. De bewoners hebben ieder een eigen woon-/ slaapkamer met een open keuken en badkamer.

In welke omgeving ligt de woning?

De Waterbies is gelegen in een rustige woonwijk aan de rand van Terheijden. Diverse activiteitencentra, een (kinder)boerderij en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving. Winkels, horeca en een openluchtzwembad zijn beschikbaar in het dorp.

Wie wonen er?

De zes cliënten van de Waterbies zijn jonge volwassenen met een NAH- gerelateerde zorgvraag en/of een lichte verstandelijke beperking. Zij kunnen voor een groot deel zelfstandig functioneren.

Hoe begeleiden we jou?

De begeleiding is gericht op het ontwikkelen of in stand houden van sociale en praktische vaardigheden, functioneren in persoonlijke en werksituaties en het vergroten van zelfstandigheid. Er is specifieke aandacht voor deelname aan het maatschappelijke leven. De begeleiding is op afspraak en vindt plaats in de eigen woonruimte.

Interesse in deze woning?

Eigen studio
Rustige woonomgeving
Rolstoelvriendelijk
Begeleiding op afspraak

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.