Vinkenbroek 62

Etten-Leur

Algemene informatie

Vinkenbroek 62 in Etten-Leur is een vrijstaande woning, die door middel van een binnenplaats geschakeld is met Vinkenbroek 60. Woonkamer, keuken en badkamer worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk. Er is een wakkere nachtdienst aanwezig.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in de sfeervolle nieuwbouwwijk de Keen, aan de rand van Etten-Leur. Winkels, scholen en een groot grasveld bevinden zich in de directe omgeving. Openbaar vervoer is op loopafstand.

Wie wonen er?

De groepswoning biedt plaats aan zes cliënten. Deze (jong)volwassenen hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking en ondersteuning nodig bij hun persoonlijke verzorging. Daarnaast hebben ze behoefte aan een individuele benadering. Cliënten bezoeken overdag een activiteitencentrum. In verband met de veiligheid gaan voordeur en tuinhekken op slot.

Hoe begeleiden we jou?

Heb je een ernstige verstandelijke beperking? Dan is het soms moeilijk om te begrijpen wat er in en om je heen gebeurt. En soms is het moeilijk om aan anderen duidelijk te maken wat je voelt. Het geeft je een veilig gevoel als er anderen in de buurt zijn. Zo begeleiden we jou. Wij zijn in de buurt, we zijn er voor jou. We kijken goed naar je en leren je goed kennen. Zo weten we precies wanneer het goed met je gaat en je gewoon lekker je eigen gang gaat. We zien het ook als het een keer wat minder gaat: dan helpen we je. We bieden een veilige en warme omgeving waarin jij jezelf kunt zijn.

Interesse in deze woning?

Vrijstaande, rolstoeltoegankelijke woning
Nachtzorg op de woning
Wij zien jou en geven je een stem
Jezelf zijn in een veilige omgeving
dichtbij een winkelcentrum en openbaar vervoer
In een groene omgeving

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.