Vinkenbroek 60

Etten-Leur

Algemene informatie

Vinkenbroek 60 in Etten-Leur is een vrijstaande woning, die door middel van een binnenplaats geschakeld is met Vinkenbroek 62. Woonkamer, keuken en badkamer worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk. Er is een wakkere nachtdienst aanwezig.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in de sfeervolle nieuwbouwwijk de Keen, aan de rand van Etten-Leur. Winkels, scholen en een groot grasveld bevinden zich in de directe omgeving. Openbaar vervoer is op loopafstand.

Wie wonen er?

De groepswoning biedt plaats aan vijf cliënten. Deze volwassenen hebben een ernstige, meervoudige beperking en behoefte aan intensieve verzorging en begeleiding. Cliënten bezoeken wisselend hele en halve dagen een activiteitencentrum. In verband met de veiligheid gaan voordeur en tuinhekken op slot.

Hoe begeleiden we jou?

Heb je ernstige meervoudige beperkingen? Dan heb je altijd anderen nodig: om ergens te komen, om jezelf te verzorgen, om iets te beleven, om iets te doen. Zo begeleiden we jou. We willen (letterlijk) dicht bij je staan en je persoonlijke zorg geven. Warm, comfortabel & ontspannen. Ons tempo passen we aan op jou. Zodat je ons begrijpt en het prettig voelt. Niets moet.

Interesse in deze woning?

Vrijstaande, rolstoeltoegankelijke woning
Nachtzorg op de woning
Warme zorg met alle aandacht voor jou
Alles in je eigen tempo doen
Dichtbij een winkelcentrum
In een groene omgeving

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.