Van der Dussenlaan 1

Dussen

Algemene informatie

Van der Dussenlaan 1 in Dussen is een appartementengebouw met twee woonlagen en twaalf appartementen. Je hebt een eigen appartement met woonkamer, open keuken en badkamer. Die kun je naar je eigen smaak inrichten. De appartementen op de eerste woonlaag hebben een eigen terrasje. De gezamenlijke woonkamer en keuken deel je met je huisgenoten. Er is een lift.

In welke omgeving ligt de woning?

De appartementen liggen midden in het dorp aan een rustige laan. Er zijn winkels vlakbij. De bushalte, waar je op de bus kunt stappen naar Gorinchem of Breda, is in de straat.

Wie wonen er?

Je woont samen met 11 mannen en vrouwen. Je gaat overdag naar je werk of activiteitencentrum. De jobcoach kan jou helpen met het vinden van werk dat jij leuk vindt en dat bij jou past.

Hoe begeleiden we jou?

Je wilt graag zelfstandig zijn, een leuke baan hebben, een eigen appartement, een vriend of vriendin, uitgaan, zelf beslissen over je eigen leven. Maar soms zit het wel eens tegen.
Je begeleider heeft gesprekken met je over wat ‘kan’ en wat je ‘wilt’, geeft je tips en leert je vaardigheden. En helpt je bij het plannen van dagelijkse activiteiten, zodat je zo zelfstandig mogelijk kunt leven en meedoen in de samenleving. We helpen je door stap voor stap te denken en te doen. We leren je om vol te houden, om met frisse moed opnieuw te beginnen als iets niet lukt.
Je kunt meer dan je denkt. Wij geloven in jou.

Interesse in deze woning?

Mooie studio’s met woonkamer, open keuken en badkamer
Eigen terrasje
Begeleiding naar zelfstandigheid
Gezellig samen zijn of lekker je eigen ding doen
Bus naar Breda en Gorinchem in de straat
Dagelijks vers bereide maaltijden

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.