Sint Janstraat 16

Breda

Algemene informatie

De Sint Janstraat 16 in Breda is een woning met elf appartementen. De woning is een oude pastorie en in 2007 helemaal verbouwd. De woning heeft een gezellige stadstuin die ligt aan een besloten hofje. Je hebt een eigen zit/slaapkamer met badkamer die je naar je eigen smaak kunt inrichten. Je deelt de woonkamer en keuken met je huisgenoten. Er is ook een oefenkeukentje waar je kunt leren om een maaltijd te koken.

In welke omgeving ligt de woning?

De Sint Janstraat ligt midden in het centrum van Breda. Er zijn winkels, restaurants en cafés vlak in de buurt. Het theater en de bioscoop zijn op loopafstand en er zijn veel mogelijkheden om te sporten. Zoals een voetbalvereniging, een atletiekvereniging en sportscholen. Het centraal station en bushaltes zijn vlakbij.

Wie wonen er?

Je woont samen met elf jongeren. Overdag ga je naar school, het activiteitencentrum, je stage of werk. De jobcoach kan jou helpen met het vinden van werk dat bij jou past

Hoe begeleiden we jou?

Je wilt graag zelfstandig zijn, een leuke baan hebben, een eigen appartement, een vriend of vriendin, uitgaan, zelf beslissen over je eigen leven. Maar soms zit het wel eens tegen.
Je begeleider heeft gesprekken met je over wat ‘kan’ en wat je ‘wilt’, geeft je tips en leert je vaardigheden. En helpt je bij het plannen van dagelijkse activiteiten, zodat je zo zelfstandig mogelijk kunt leven en meedoen in de samenleving. We helpen je door stap voor stap te denken en te doen. We leren je om vol te houden, om met frisse moed opnieuw te beginnen als iets niet lukt. Je kunt meer dan je denkt. Wij geloven in jou!

Interesse in deze woning?

Mooie zit-slaapkamer met eigen badkamer
Zelfstandig leren koken in een oefenkeuken
Begeleiding naar zelfstandigheid
Fouten maken mag
Midden in het centrum van Breda
Openbaar vervoer om de hoek

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.