Siereveld 12

Breda

Algemene informatie

Siereveld 12 in Breda is appartementengebouw met twee woonlagen en vijftien appartementen. Om het huis heen is een grote tuin. Je hebt een eigen appartement met een zit-/slaapkamer, open keuken en een badkamer. Die kun je naar je eigen smaak inrichten. Op iedere woonlaag is een woonkamer en een keuken die je samen deelt met je huisgenoten.

In welke omgeving ligt de woning?

De appartementen liggen in de wijk Heusdenhout. Er is een winkelcentrum vlakbij. Het centrum van Breda is op fietsafstand. Er zijn sportverenigingen en er is een openlucht zwembad in de buurt. Er is een bushalte waar je op de bus naar het centrum of het centraal station kunt stappen.

Wie wonen er?

Je woont samen met vijftien mannen en vrouwen. Je gaat overdag naar je werk of activiteitencentrum. De jobcoach kan jou helpen met het vinden van werk dat jij leuk vindt en dat bij jou past.

Hoe begeleiden we jou?

Je wilt graag zelfstandig zijn, een leuke baan hebben, een eigen appartement, een vriend of vriendin, uitgaan, zelf beslissen over je eigen leven. Maar soms zit het wel eens tegen. Je begeleider heeft gesprekken met je over wat ‘kan’ en wat je ‘wilt’, geeft je tips en leert je vaardigheden. En helpt je bij het plannen van dagelijkse activiteiten, zodat je zo zelfstandig mogelijk kunt leven en meedoen in de samenleving. We helpen je door stap voor stap te denken en te doen. We leren je om vol te houden, om met frisse moed opnieuw te beginnen als iets niet lukt. Je kunt meer dan je denkt. Wij geloven in jou.

Interesse in deze woning?

Mooie zit-slaapkamer met eigen keukenblokje en badkamer
Iedere dag verse soep
Fouten maken mag
Begeleiding naar zelfstandigheid
In Breda dichtbij winkelcentra
Openbaar vervoer om de hoek

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.